"Προδότης..."

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Επειδή δεν θα στα πει κανείς…

Οταν έκανε η Αμερική τον πόλεμο στο Ιράκ εμείς καθόμασταν και τρώγαμε ποπ-κορν βλέποντας σε ζωντανή μετάδοση τις έξυπνες βόμβες, τον κόσμο να υποφέρει και να διαμελίζεται. Οταν την «έπεσαν» οι Αμερικανοί στο Αφγανιστάν, τα ίδια, στη Συρία, τα ίδια… είδε κι απόειδε ο κόσμος σε αυτές τις χώρες και άρχισε να φεύγει, ήταν θέμα χρόνου! Δεν μας άρεσε αυτό! Εμείς θα θέλαμε να κάτσουν εκεί να «τρώνε» βόμβες, με ή χωρίς εμπλουτισμένο Ουράνιο, να πολεμάνε με σφεντόνες και να λέμε, «το πρόβλημα είναι μακριά από εμένα, όλα καλά. Αυτή είναι η μοίρα τους!» Σήμερα που πληρώνουμε τους πολέμους της Αμερικής καμία κουφάλα δεν μιλάει!

Κάποιος είπε, «Δεν κάθονται στην χώρα τους να πολεμήσουν, αλλά φεύγουν», οι Ελληνες που δεν έκατσαν εδώ να ρίξουν τις κυβερνήσεις των μνημονίων αλλά έφυγαν μετανάστες σε Ευρώπη και Αυστραλία έχουν άλλο κώλο δηλαδή, χέζουν χρυσά σκατά;;;
Οι Ελληνες δηλαδή που έφυγαν μετανάστες τα τελευταία 7 χρόνια, από χόμπι έφυγαν;;; Εφυγαν για διαλογισμό; Εφυγαν από άποψη; Οικονομικοί Πρόσφυγες είναι και αυτοί όπως όλοι όσοι έρχονται από Συρία! Τι δεν καταλαβαίνεις;
Αντί να τα βάλεις με τους «ηγέτες» του κώλου που πήραν το «ΟΧΙ» σου και το έκαναν «ΝΑΙ», που σε γέμισαν μνημόνια, που σου είπαν θα σκίσω τα μνημόνια, που σου είπαν δεν θα γίνουν εδώ Hot Spot, αλλά μόλις έπεσε το χαρτί, είπαν πως είναι ευλογία το μνημόνιο, είναι ευλογία τα Hot Spot, θα τα βάλεις με τους πεινασμένους;;; Αντί να απαιτήσεις σαν λαός να ανοίξουν τα σύνορα των γειτονικών χωρών έτσι ώστε να δούμε πόσοι πρόσφυγες θα μείνουν στην Ελλάδα και πόσοι θα φύγουν, έτσι ώστε να δούμε ποιος θα αντιμετωπίσει το προσφυγικό πρόβλημα και ποιος όχι, έτσι ώστε να δούμε αν θα αρχίσει να γίνεται λόγος για το ποιος ξεκινάει τους πολέμους και δημιουργεί προβλήματα σε όλο τον πλανήτη εκτός απ’ το μπουρδέλο τους, εσύ περιμένεις τη στιγμή να βγεις στους δρόμους να σκοτώσεις παιδιά, μανάδες, και να κάνεις αίσχη που μέχρι σήμερα έκανε ΜΟΝΟ η Τουρκιά;;;
ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;;;
Δεν αντιδράσαμε συνολικά η Ανθρωπότητα όταν έπρεπε, ήρθε η ώρα να «απολαύσουμε»! Απλά το στενό μας μυαλουδάκι πάει μόνο 2 εβδομάδες πίσω, δεν πάει 10 χρόνια να δούμε από που άρχισε το πρόβλημα και ποιος πρέπει να πληρώσει! Είτε είναι ανάμεσά τους πράκτορες, είτε είναι απλά αγανακτισμένοι που σιχάθηκαν να τους βομβαρδίζουν μόνιμα γιατί είχαν την ατυχή έμπνευση η χώρα τους να συνορεύει με το Ισραήλ, και κανείς παγκοσμίως να μην λέει κουβέντα γι’ αυτό, ο σκοπός τους είναι κοινός, το μίσος που τους καλλιέργησε η καριόλα* η Αμερική!
Και προσωπικά το κατανοώ! Οταν έχεις μια παρέα από ανθρώπους και ανάμεσά τους έχουν κάποιον που προκαλεί το Πίτ Μπουλ, θα φταίει το σκυλί άμα τους γαμήσει ό,τι έχουν αγάμητο;;;
Εμένα θα σκοτώσουν, γιατί όταν τους «πρίζωνε» η Αμερική δεν έκανα τίποτα! Ακόμα και τώρα την ύστατη στιγμή αδυνατώ να καταλάβω το πρόβλημα και δέχομαι να αρχίσω την επιβίωση εναντίον του έτερου φτωχοποιημένου αντί να ταχθώ απέναντι σε μια χώρα που έχει μετατρέψει τον πλανήτη σε στρατόπεδα συγκέντρωσης!
Ας κάτσουμε να το σκεφτούμε, ερείπια είναι οι πόλεις στη Συρία, ΕΡΕΙΠΙΑ!!! Στο Ιράκ δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις από την αγορά με όλα σου τα μέλη, φτώχεια, πόλεμος, σιγά μην καθόντουσαν εκεί, και σιγά μη δεν είχαν μίσος για τη Δύση! Αλλά δεν μπορείς να το καταλάβεις! Οχι, είναι ανώτερα μαθηματικά και εσύ θα είσαι πάντα περιορισμένης ευθύνης!!!
ΖΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΤΕ ΖΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ

Syria_1280


syria-homs

Ως πότε θα κάνεις άγονα κλικ σε άρθρα που σου δείχνουν πως ήταν αυτές οι χώρες και πόσο καλά ζούσαν πριν τους ρίξουν το δηλητήριο του εμφυλίου με την πάντοτε πρόθυμη εκάστοτε αντιπολίτευση;;;
Οποιος την έχει δει μάγκας με ανθρώπους που περπατάνε χιλιόμετρα, είναι εξουθενωμένοι για μια καλύτερη ζωή, που έχουν πεινάσει για 2 ζωές, που δεν έχουν τη δύναμη να απαντήσουν, είναι ντροπή της Ανθρωπότητας και τσάμπα μάγκας!
Κλείσιμο στις πρεσβείες των Αμερικανών αύριο, και κλείσιμο στα σύνορα για τους Αμερικανούς! Μποϊκοτάρισμα σε όλα τα Αμερικανικά προϊόντα, μέχρι να πάψουν να ανοίγουν μέτωπα σε όλο τον πλανήτη!
Αυτοί είναι το πρόβλημα! «Γαμάνε*» τον πλανήτη και μια ζωή βγαίνουν λάδι!
Με το που τελείωσε ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος άρχισαν την προετοιμασία του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου. Κορέα, Βιετνάμ, Κουβέιτ, Ιράκ, Αφγανιστάν, Σερβία, Λιβύη, Συρία, πότε θα σηκωθούμε να τους πάρουμε με τις πέτρες; Ως πότε θα αποδεχόμαστε να μαζεύουμε τα άπλυτα των δικών τους πολέμων; Ως πότε θα κάνουμε αναλύσεις στο γιατί έκαναν αυτό που έκαναν και πως το έκαναν ή τι θα μπορούσαν να έχουν κάνει; Ως πότε θα κάνουμε τους μάγκες επειδή γνωρίζουμε πως οι προσεχείς τους στόχοι είναι το Ιράν, ο Λίβανος και η Ρωσία;;;
Κλείσιμο στις πρεσβείες των Αμερικανών αύριο, και κλείσιμο στα σύνορα για τους Αμερικανούς! Μποϊκοτάρισμα σε όλα τα Αμερικανικά προϊόντα! ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ! Να τους επιστρέψουμε το πρόβλημα! ΩΣ ΕΔΩ! Πάψτε να μπαίνετε στην αρένα των φτωχών και να γίνεστε το θέαμα των «δυνατών»! Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι και μας βράζει η ίδια η πουτάνα η χώρα!
-Στρατής
*Καριόλα: ξύλινο κρεβάτι. *Γαμάνε: Γονιμοποιούν
Υ.Γ.: Ζητώ συγγνώμη που έφτασα στο σημείο να μιλήσω άσχημα, επειδή νιώθω φωνή βοώντος εν τη Ερήμω [Κατά Ματθαίον, 1:3], αλλά, ενδεχομένως η εξήγηση να κρύβεται σε αυτές τις γραμμές του Ευαγγελίου, «Δοθήσεται γὰρ ὑμῖν ἐν ἐκείνῃ τῇ ὥρᾳ τί λαλήσητε· 20 οὐ γὰρ ὑμεῖς ἐστε οἱ λαλοῦντες ἀλλὰ τὸ Πνεῦμα τοῦ πατρὸς ὑμῶν τὸ λαλοῦν ἐν ὑμῖν.» [Θα σας δοθεί εκείνη την ώρα τι θα πείτε, γιατί δεν θα είσαστε εσείς αυτοί που θα μιλάνε αλλά Το Πνεύμα Του Πατρός μας, που θα Μιλάει από μέσα σας. {Κατά Ματθαίον, 10:19}].
Σημείωση: Οποιος γράψει άποψη που προωθεί τη βία, το σχόλιό του θα το φάει το μαύρο σκοτάδι, εκεί που ανήκει!
 Κατοχικα Νεα 

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες