"Προδότης..."

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Πανηγυρίζουν τα μασωνικά μέσα για την «ήττα» του Πειραιώς Σεραφείμ

Από την Αρβανίτισσα
Διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον τα άρθρα από τα παπαγαλάκια τύπου tribune για το «θέμα» με τη δήθεν ήττα του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ. Όλα τα μασωνάκια από χθες έχουν στήσει χορό και φυσικά διαστρεβλώνουν την αλήθεια.

Ως νομικός – αν και ποτέ δεν άσκησα το επάγγελμα διότι προτίμησα την οικογένεια μου – κατανοώ τι σημαίνουν οι λέξεις των αποφάσεων, ιδιαίτερα ενός δικαστηρίου όπως το Συμβούλιο της Επικρατείας, το οποίο στηρίζεται μόνο στις λέξεις, στο κόμμα και τις  τελείες.
Λέει όμως η απόφαση ότι ο Σεραφείμ έχασε;
Όχι φυσικά.
Το δικαστήριο αρνήθηκε να μπει στην ουσία της υπόθεσης, γιατί έκρινε ότι ο Σεραφείμ «δεν είχε έννομο συμφέρον» στην περίπτωση του «Τεκτονικού Ιδρύματος», ενώ στην άλλη περίπτωση  του Ιδρύματος «Μέγα Αγαθοεργό Σώμα» δεν το εξέτασε γιατί από τα αρχεία του κράτους δεν υπάρχει νομική σύσταση του ιδρύματος, δλδ για το κράτος δεν υπάρχει, άσχετα που υπάρχει… Με λίγα λόγια το μπουρδελιστάν δημόσιο δεν μπόρεσε να εξακριβώσει αν υπάρχει ή όχι το ίδρυμα που «προάγει φιλαλληλία και φιλανθρωπία και επιδιώκει να συντονίσει την συλλογική Τεκτονική Αγαθοεργία», όπως οι ίδιοι λένε.
Βέβαια όπως μπορείτε να δείτε το Μέγα Αγαθοεργό Σώμα αποτελεί όντως μέλος της Εθνικής Μεγάλης Στοάς και περιέχεται στην ιστοσελίδα της από την οποία προέρχεται και το printscreen που σας παραθέτω:

123

Με λίγα λόγια, το ανώτατο δικαστήριο, ΔΕΝ έκανε δεκτή την προσφυγή του φοβερού αυτού ιεράρχη – κατ΄εμέ του τελευταίου των Μοϊκανών στην Εκκλησίας της Ελλάδος – για ΚΑΘΑΡΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, αφού ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, αλλά μόνον τον τύπο!
Αυτά εν τάχει για να μην σας γεμίζουν με βλακείες τα καθεστωτικά μέσα…
Κατοχικα Νεα

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες