"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Κολοσσιαίο στράτευμα σε πρόβα εισβολής στην Συρία: 450.000 άνδρες παρέταξαν Τουρκία, Σ.Αραβία κλπ – Μόνο πυρηνικά τους σταματούν (φωτό) 

TornadoSA10
2.540 ΜΑΧΗΤΙΚΑ, 20.000 ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΜΑ! 

του Βασίλη Καπούλα

Η εκεχειρία δεν ισχύει για όλους στην Συρία: Oι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μαζί με τις σαουδαραβικές συγκώντρωσαν ένα κολοσσιαίο για τα σύγχρονα δεδομένα στράτευμα 350.000 ανδρών και ξεκίνησαν πρόβα εισβολής στην Συρία.

Οπως μεταδίδουν τα σαουδαραβικά ΜΜΕ η άσκηση «North Thunder» είναι προσομείωση εισβολής στην Συρία και διαίρεσης της σε τρία κομμάτια: Tο αλαουιτικό, το κουρδικό και το σουνιτικό.

Θα είναι η πρώτη φορά που Άγκυρα και Ριάντ ενώνουν τις δυνάμεις τους οι οποίες είναι πράγματα εντυπωσιακές και φυσικά δεν υπάρχει τίποτα στην περιοχή που να μπορεί να τους ανακόψει, πλην πυρηνικού πλήγματος: Συνολικά 350.000 στρατιώτες από την Σαουδική Αραβία και τα κράτη του Κόλπου και άλλες 100.000 από την Τουρκία.

Το σενάριο προβλέπει τέσσερις άξονες εισβολής: Εναν από τη πλευρά της Τουρκίας από την επαρχία Χατάι, έναν από τα τουρκοσυριακά σύνορα στην περιοχή νότια του Ντιχιάρμπακιρ και της επαρχίας Σιρνάκ, ένα από τα νοτιοανατολικά από την Ιορδανία και έναν δυτικότερα προς την Δαμασκό.

Υπολογίζεται ότι θα έχουν εκπληρώσει τους αντικειμενικούς τους στόχους εντός 72 ωρών το πολύ.

Η άσκηση ξεκίνησε από την περιοχή Hafer al-Batin στην βόρει Σαουδική Αραβία στα σύνορα με Ιορδανία και λαμβάνουν μέρος 2,540 μαχητικά, 20,000 άρματα μάχης και ΤΟΜΑ, και 460 ελικόπτερα από 25 χώρες μεταξύ των οποίων μέχρι και το Πακιστάν, το οποίο η Τουρκία το έφερε στην ισλαμική συμμαχία…

Πρόκειται για την μεγαλύτερη άσκηση μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου και μακράς η μεγαλύτερη στον αραβικό κόσμο μετά τους αραβοϊσραηλινούς πολέμους.

Η άσκηση θα διαρκέσει 18 ημέρες και ο εναέριος χώρος πάνω από την βόρεια Σ.Αραβία θα κλείσει.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σ.Αραβίας η άσκηση αυτή είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία της περιοχής και λαμβάνει χώρα αμέσως μετά την αναγγελία του Ριάντ για εισβολή στην Συρία.

Η Σ.Αραβία έχει σχηματίσει συνασπισμό 34 χωρών σουνιτικών

Μόλις χτες η Σ.Αραβία αποκάλυψε ότι οι υπουργοί Άμυνας του συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ συζήτησαν την πιθανότητα εισβολής στην Συρία στις Βρυξέλλες.«Συζητήθηκε πριν δυο εβδομάδες στις Βρυξέλλες σε πολιτικό επίπεδο αλλά δεν έφτασε στο στρατιωτικό» είπε ο Στρατηγός Ahmed Asseri σε τηλεφωνική συνέντευξη του από το Ριάντ.
«Μόλις συζητηθεί και οργανωθεί θα αποφασιστεί πόσα στρατεύματα, πως και που θα πάνε. Ετοιμάζουμε το σχέδιο επέμβασης και θα είμαστε σύντομα έτοιμοι».  
Τέλος οι ΗΠΑ  υπό το φως των νέων δραματικών εξελίξεων εξέδωσαν ταξιδιωτική οδηγία να αποφύγουν οι Αμερικανοί την νοτιοανατολική Τουρκία και ειδικά τις περιοχές στα σύνορα με την Συρία λόγω τρομοκρατικών επιθέσεων και «αυξημένων απειλών» λόγω του…συριακού πυροβολικού!
Συγκεκριμένα η οδηγία ισχύει για τις περιοχές Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Şırnak, Diyarbakır, Van, Siirt, Muş, Mardin, Batman, Bingöl, Tunceli, Hakkari, Bitlis και Elazığ.
Δείτε εικόνες :

CcKwojAUYAAWPy6
CcZ6gQGWoAIJweH
CcZ6gZPW4AA6CAC
CcZ6LfKWIAIH3y8
CcZxcuEWEAEiOxd
CcZxcw8XIAElL6g
CcZxhyyWIAAnxY5
CcZxn1aWAAEhiTZ
CcZxn2vXIAAUJ9c
CcZxQ3IWEAECGEA
CcZxQ3SWoAA_dph
CcZxtekXIAA6J-e
CcZxVrmXIAAerHW
CcZyQlTWAAAHEKd
CcZyQm2W4AYpkiV

CcabpoZVIAAwiyK
CccOptBVIAE8zdg
CceLIBpUMAEr7nA
CcFusoGUYAAGdOu
CcFusoNUMAAR7Dn
CcFusoZUcAAlPVe
CcJUc_aUYAA-QhS
CcJUc_vUkAARTt4
CcJUdAdUYAEilPc
CcJUdAfUAAAul65

πηγη

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες