"Προδότης..."

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Παγκόσμιος τρομοκράτης το ΝΑΤΟ,μεταφέρει βαρύ οπλισμό,από την Ρουμανία-Βουλγαρία,στις Σαουδαραβικές δυνάμεις κατοχής στην Υεμένη.

CceierSWwAAeoC6
Αδειάζει αποθήκες με σοβιετικό υλικό στην ανατολική Ευρώπη το ΝΑΤΟ και μεταφέρει βαρύ οπλισμό στις Σαουδαραβικές δυνάμεις κατοχής στην Υεμένη!
Στην αποκλειστική φωτογραφία που το dioptranews δημοσιεύει,φαίνονται κοντέινερς επί του πλοίου Marianne Danica΄σημαίας Δανίας,το οποίο μεταφέρει βαρύ οπλισμό,σύμφωνα με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.Το πλοίο ξεκίνησε απο το λιμάνι της  Constantaς στην Ρουμανία,πέρασε απο το Βουλγάρικο λιμάνι του   Burgaz,όπου φόρτωσε και άλλο υλικό και κατευθύνεται στο Αιγαίο,όπου και θα τεθεί υπο την διακριτική προστασία του Νατοικού στόλου,ενώ μέχρι να φτάσει Υεμένη,Αμερικανικά πολεμικά πλοία θα το συνοδεύουν σε όλη την διαδρομή.Δεν τους φτάνουν ότι ήδη κάνουν,σε ανατολική Ουκρανία,σε Συρία και Ιράκ,αλλά συστηματοποιούν την αιματοχυσία και στην Υεμένη οι Αμερικανοί.

Πηγή 

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες