"Προδότης..."

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

"ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙ "ΘΕΟΙ" ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ"

ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΟΣ

:-Κάθε μόριο του οργανισμού σας έχει διαφορετική κατασκευή και πάλλεται σε χωριστές συχνότητες. Ο φόβος ελαττώνει τις δονήσεις τους σε μεγάλο βαθμό γιʼ αυτό και οι Αποστάτες επιχειρούν να σας ελέγχουν νοητικά με τη δημιουργία αγχωτικών καταστάσεων.
-Οι Αποστάτες εξαπέλυσαν εναντίον σας κύματα κραδασμών αρνητικών σκέψεων μέσω της έκτης αίσθησης ώστε να προκαλέσουν σύγχυση στη γνώση σε ότι αφορά το υπερακτινοβόλον ΟΛΟΝ ΦΩΣ.

-Η ευθύνη βαραίνει και πάλι τους Ελλάνιους για να βγάλουν τον κόσμο από τον πανικό και τον φόβο. Προσέξτε μην επηρεαστείτε, οπλισθείτε με θάρρος, έτσι τα κύματα κραδασμών θα επιστρέψουν ορμητικά στις εστίες εκπομπής τους και θα τους πανικοβάλουν. Το ΟΛΟΝ ΦΩΣ καλύπτει όσους συντονίζονται κραδασμιακά με τις Δυνάμεις Φωτός.

Όσοι από εσάς έχετε συντονισθεί κραδασμιακά με το Όλον Φως ευρίσκεσθε σε υψηλότερα επίπεδα και οι επηρεασμοί σας είναι ασθενέστεροι.!!!

ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ Ο ΛΥΡΙΟΣ !!!

ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

 Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες