"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Ρεσιτάλ αθλιότητας από τον Ξυδάκη...

280216 XYDAKIS
Με μια άνευ προηγουμένου –πλην όμως αναμενόμενη- δήλωση ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης, βλέπει λύση του δημογραφικού μέσα από το Λαθρομεταναστευτκό και μεταναστευτικό χάος. Διαβάστε σχετικό απόσπασμα:

«Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδος είναι τεράστιο, μεσομακροπρόθεσμα μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα από την ενσωμάτωση ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην κοινωνία να εργαστούν να ενσωματωθούν» Και λίγο πιο κάτω δηλώνει: «Τέτοιο καταφύγιο  έχει δώσει η κατεστραμμένη Κύπρος μετά το ’74 στους πρόσφυγες του Λιβάνου και οι πρόσφυγες του Λιβάνου συνέβαλαν στο κυπριακό θαύμα μετά την καταστροφή του ’74. Τέτοιο καταφύγιο έχει προσφέρει  πολλές φορές η Ελλάδα, οι εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί που έμειναν στην Ελλάδα και τα παιδιά τους μιλούν μόνο ελληνικά δεν προσέφεραν στην Ελλάδα»; Η απροκάλυπτη στάση του Ξυδάκη επιβεβαιώνει όσα εδώ και καιρό κραυγάζει το Εθνικό Μέτωπο και για άλλη μία φορά, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώνονται οι φόβοι και οι προβλέψεις μας…! Η επιχείρηση των εντολοδόχων να αντικαταστήσουν τον Ελληνικό πληθυσμό με τις ορδές των λαθρομεταναστών εκτελείται με καλπάζουσες διαδικασίες. Η χώρα μεταβάλλεται  σε ένα απέραντο hot spot και τα επίσημα χείλη απερίφραστα επιβεβαιώνουν τις προδοτικές τους διαθέσεις. Η θέση μας ότι ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, παραμένει αδιάψευστη. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη η αντίδραση με κάθε τρόπο εδώ και τώρα να λάβει σάρκα και οστά!...

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/resital-athliotitas-apo-ton-xidaki/ © www.elkosmos.gr

 Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες