"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

34 Τούρκοι αστυνομικοί νεκροί και πάνω από 70 τραυματίες σε επίθεση του ΡΚΚ στο Αμέντ.

Σε έκρηξη ενός παγιδευμένου αυτοκινήτου οι μαχητές του ΡΚΚ αποδεκάτισαν τους Τούρκους αστυνομικούς στο Χανι του Κουρδιστάν. Όταν έφτασαν οι ειδικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τους Κούρδους μαχητές του ΡΚΚ που τους είχαν στήσει ενέδρα, έπεσαν και άλλοι Τούρκοι νεκροί. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν άλλοι 11 άνδρες και να τραυματιστούν βαριά άλλοι 18.

Ο Νταβούτογλου κατήγγειλε την «αισχρή επίθεση» κατηγορώντας την «τρομοκρατική οργάνωση» ΡΚΚ που καταφεύγουν σε τέτοιου είδους επιθέσεις. Οι τουρκικές αρχές δεν παραδέχονται τον μεγάλο αριθμό των νεκρών στρατόχωροφυλάκων που αποδεκάτισε το ΡΚΚ και μιλάει για 6 νεκρούς. Στην επίθεση καταστράφηκαν πολλά οχήματα και τεθωρακισμένα της αστυνομίας. Οι Τούρκοι δεν προλάβαιναν να βγάζουν τους νεκρούς από τα φλεγόμενα οχήματα τους.
Η επίθεση έγινε αργά τη Δευτέρα σ΄ ένα στρατιωτικό φυλάκιο στην περιοχή Χάνι της επαρχίας Ντιγιαρμπακίρ στο τουρκικό Κουρδιστάν.

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα
 Κατοχικα Νεα 

 Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες