"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Πανωλεθρία οι Εβραίοι,οι Αρμένιοι κατέρριψαν σε 4 μέρες,8 συνολικά ισραηλινής κατασκευής uav..δράστης το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα OSA-AKM,της δεκαετίας του 1980!!!(βλ.video).

cftm1l8ukaamw4e-1.jpg
Στην φωτογραφία, φαίνονται τα εξελιγμένα ισραηλινά UAV, τα οποία κατέρριψε ο αρμενικός στρατός με αποκλειστικά το σύστημα OSA, το οποίο υπηρετεί και στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, σκεπάζοντας με τους πυραύλους του, τα ελληνικά νησιά, των οποίων αποτελεί τον βασικό πυλώνα της άμυνας του.
Περιμέναμε μέρες μπας και δούμε την είδηση κάπου να παίζει, αλλά κανένα αργυρώνητο στρατιωτικό σάιτ της πατρίδας μας, δεν θέλησε να στεναχωρήσει το τελ-Αβίβ.
Έτσι το σηκώνουμε το θέμα, μαζί με ένα εξαιρετικό βίντεο από ένα αρμενικό σύστημα OSA, την στιγμή που έχει εγκλωβιστεί το ισραηλινό και UAV ο πύραυλος το καταστρέφει..και μιλάμε για σύστημα της δεκαετίας του 1970-80 !!!

dioptra-news


Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες