"Προδότης..."

Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Παραφρονεί ο ένας μετά τον άλλον οι χολυγουντιανοί αστέρες. «Είπα στην 4χρονη κόρη μου ότι μπορεί να διαλέξει όποιο φύλο θέλει να είναι», είπε ο «Θωρ» (video)

278E156400000578-0-image-a-15_1429003333
Λες στον μικρό σου γιο ότι, αν θέλει, μπορεί να διαλέξει να μην είναι αγόρι και στην κόρη σου ότι κι αυτή, αν θέλει, μπορεί να διαλέξει να μην είναι κορίτσι; Αν ναι, ανήκεις στους «προοδευτικούς» και στους «φωτισμένους». Αν όχι, η άποψή σου είναι «αναχρονιστική» και «σκοταδιστική» και σε λίγο θα ποινικοποιηθεί ως «λόγος μίσους»


Δεν είναι πλέον φυσιολογικό να λες στα παιδιά σου «παιδί μου, είσαι ένα αγόρι. Τα μέλη του σώματός σου είναι αντρικά» ή «παιδί μου, είσαι ένα κορίτσι. Τα μέλη του σώματός σου είναι γυναικεία».Στο παρακάτω βίντεο ο Αυστραλός ηθοποιός του Χόλυγουντ Chris Hemsworth, (γνωστός από την ταινία «Θωρ») εξηγεί στην ομοφυλόφιλη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres, πώς διαχειρίστηκε το θέμα της λεγόμενης «ρευστότητας των φύλων» με την 4χρονη του.Όταν το κοριτσάκι του είπε ότι θα ήθελε να έχει τα ίδια γεννητικά όργανα που έχουν οι δίδυμοι αδελφοί της, ο μπαμπάς Hemsworth της είπε : «Μπορείς να είσαι ό, τι θέλεις να είσαι»..Και μετά έπεσαν τα κλάπα - κλάπα.

Το έχουμε γράψει και το βλέπουμε ήδη. Το επόμενο βήμα των πεφωτισμένων του σχετικισμού - «προοδευτισμού» είναι να εξαλείψουν «επισήμως» την ύπαρξη των δύο φύλων και τις διαφορές τους. Όλο αυτό αποτελεί επίθεση στην ανθρώπινη οντολογία. Διάβασε: H «ιδεολογία του φύλου» είναι μια «επανάσταση κατά του ανθρώπου» 

                          ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες