"Προδότης..."

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Έρευνα σοκ. Οι δύο στους τρεις μουσουλμάνους δεν θα ενημέρωναν την αστυνομία αν γνώριζαν σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης.

Sharia-for-Britain
ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Έρευνα σοκ. Οι δύο στους τρεις μουσουλμάνους δεν θα ενημέρωναν την αστυνομία αν γνώριζαν σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης. Ένα 4% (100.000 άτομα) συμπαθεί τους τρομοκράτες. Ένας στους τέσσερις θέλει το νόμο της Σαρία. Σοκαρίστηκε ακόμα και ο εμπνευστής της λέξης «ισλαμοφοβία»!

Μια νέα έρευνα στους μουσουλμάνους της Βρετανίας διαπιστώνει ότι τα δύο τρίτα δηλώνουν ότι δεν θα επέλεγαν να ενημερώσουν την αστυνομία για σχέδια τρομοκρατικών επιθέσεων, αν τα γνώριζαν προηγουμένως.
Η δημοσκόπηση, η οποία διεξήχθη από την ICM για το κανάλι Channel 4 διαπίστωσε ότι μόνο το 34 τοις εκατό των μουσουλμάνων είπε ότι θα το ανέφερε αμέσως στην αστυνομία, αν πίστευε ότι κάποιος κοντά τους είχε σχέσεις με ανθρώπους που υποστηρίζουν την τρομοκρατία στη Συρία.
Ένα επιπλέον 46 τοις εκατό είπε ότι θα μιλούσε με το πρόσωπο άμεσα για το τρομοκρατικό σχέδιο σε μια προσπάθεια να τον αποτρέψει, ενώ το 37 τοις εκατό είπε ότι δεν θα ενημέρωνε την αστυνομία, αλλά θα αναζητούσε βοήθεια αλλού.
Ενώ δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα δεδομένα αυτά είναι ανησυχητικά, αυτό δεν σημαίνει, ότι τα δύο τρίτα των Βρετανών μουσουλμάνων υποστηρίζουν ή συμπαθούν την τρομοκρατία.
Η δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το 4 τοις εκατό είπε ότι συμπαθεί τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος σε βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας (1% δήλωσε ότι συμπαθεί εντελώς και 3% είπε ότι συμπαραστέκεται σε κάποιο βαθμό).
Επιπλέον, ένα 4 τοις εκατό είπε ότι συμπαθεί τους ανθρώπους που διέπραξαν τρομοκρατικές ενέργειες ως «μορφή πολιτικής διαμαρτυρίας».
Η πλειοψηφία του 96 τοις εκατό των μουσουλμάνων ανέφερε ότι δεν είναι καθόλου φιλικοί προς τον εξτρεμισμό.
Ο Trevor Phillips, πρώην επικεφαλής της Επιτροπής Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο άνθρωπος που διέδωσε τη φράση «ισλαμοφοβία», δήλωσε ότι η έρευνα είναι εξαιρετικά ανησυχητική, υποστηρίζοντας ότι αυτό το 4 τοις εκατό (που συμπαθεί την τρομοκρατία) αποτελεί ένα δυναμικό «ισοδύναμο με 100.000 μουσουλμάνους»…

Ίσως ένα πιο αποκαλυπτικό εύρημα από την έρευνα είναι ότι ένας στους τέσσερις Μουσουλμάνους (23%) δηλώνει ότι επιθυμεί να δει την εφαρμογή του νόμου της Σαρία σε ορισμένες περιοχές της Βρετανίας.
Η δημοσκόπηση διαπίστωσε επίσης ότι το ήμισυ των Βρετανών μουσουλμάνων πιστεύει ότι η ομοφυλοφιλία πρέπει να καταστεί παράνομη. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο 5 τοις εκατό στη Βρετανία. Σχεδόν οι μισοί (47%) δήλωσαν επίσης ότι δεν συμφωνούν ως αποδεκτό ένας ομοφυλόφιλος να γίνει δάσκαλος, σε σύγκριση με το 14% του γενικού πληθυσμού.
Πάνω από το 20 τοις εκατό δεν καταδικάζει τον λιθοβολισμό των μοιχών, ενώ

 Κατοχικα Νεα 

 Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες