"Προδότης..."

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη,ακύρωσαν άσκηση του ΝΑΤΟ,στην Βαλτική,περικυκλώθηκε αμερικανικό αντιτορπιλικό,παρολίγον να βρεθεί στον βυθό πολωνικό ελικόπτερο!!!

maxresdefault.jpg
Επίδειξη ισχύος της ρωσικής πολεμικής μηχανής στην Βαλτική Θάλασσα.
Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη,περικύκλωσαν επι μια εβδομάδα το αμερικανικό αντιτορπιλικό με το σύστημα AEGIS,»Donald Cook»και ακύρωσαν κάθε εκπαιδευτική του δραστηριότητα!!!

Τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη πέταγαν σε χαμηλό ύψος μια ανάσα από το αμερικανικό πλοίο,ενώ σε μια περίπτωση που πολωνικό ελικόπτερο προσπάθησε να απογειωθεί απο το αμερικανικό πλοίο στα πλαίσια της άσκησης παρολίγον να βρεθεί στον βυθό απο διέλευση σε απόσταση »μηδέν»από το ελικοδρόμιο ενός su-24.H ώση των ρωσικών κινητήρων,καθήλωσαν το πολωνικό ελικόπτερο και ακύρωσαν την εκπαιδευτική του δραστηριότητα.
Τις πληροφορίες μας τις δίνει η αμερικανική εφημερίδα »The Wall Street»,με την επισήμανση,πως ΗΠΑ και Ρωσία έφτασαν μια ανάσα από θερμό επεισόδιο.
Η Ρωσία με την κίνηση αυτή έστειλε ένα σαφές μήνυμα,για το ποιός κάνει κουμάντο στην Βαλτική Θάλασσα,ενώ στρατιωτικοί αναλυτές σχολιάζουν,πως η ρωσική ενέργεια να περικυκλώσει επι μια εβδομάδα το καμάρι του αμερικανικού στόλου και να ακυρώσει την νατοική άσκηση δεν έχει προηγούμενο.

Πηγή

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες