"Προδότης..."

Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

Πούτιν προς πάσα κατεύθυνση: Η Ρωσία έχει τον πιο ισχυρό στρατό στον πλανήτη

http://www.prisonplanet.gr/images/Polina/4_4_16-9_4_16/1cc704e4-9297-4ab0-8356-93d5ecfe68a3-2060x1236.jpeg
Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, στην επικοινωνία του με τους ρώσους πολίτες, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην επιχείρηση των ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων στην Συρία, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν μια μεγάλη επιτυχία, αλλά παράλληλα ανέδειξε αρκετές ατέλειες στον τομέα της ρωσικής στρατιωτικής τεχνολογίας. Πρόσθεσε βέβαια ότι αυτή την στιγμή η ρωσική αμυντική βιομηχανία, ασχολείται με την εξάλειψη τους.

Παράλληλα, ο ρώσος πρόεδρος, τόνισε, ότι μετά την στρατιωτική επιχείρηση στην Συρία το ενδιαφέρον για τα ρωσικά οπλικά συστήματα αυξήθηκε απότομα και υπογράμμισε πως ευελπιστεί η Ρωσία να συνεχίσει να υπογράφει με τους ξένους εταίρους της συμβόλαια για πωλήσεις εξοπλισμών.

«Ας θυμηθούμε, αυτό το περίφημο τραγούδι της σοβιετικής εποχής που έλεγε ‘Απ την ταϊγκά, ως τις βρετανικές θάλασσες, ο Κόκκινος Στρατός είναι ο πιο δυνατός απ όλους’. Ο στρατός μας κι έτσι είναι πιο δυνατός από τους άλλους, αλλά πρέπει ακόμη να βελτιωθεί», κατέληξε ο Ρώσος ηγέτης! 

prisonplanet.gr


 Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες