"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ... ΕΚΑΝΑΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ!..

mediadefaultimagesdafnis3.jpg
Φωτογραφική διάταξη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας προκειμένου να ευνοηθεί η σύζυγος του Πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα καταγγέλει το Ποτάμι. Λίγες ώρες μετά τις καταγγελίες για φωτογραφική διάταξη υπέρ του Υπουργού Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη, η οποία τελικά απαλείφθηκε από το νέο κείμενο ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς κατήγγειλε ότι στο νέο κείμενο εξακολουθεί στο άρθρο 33 να υπάρχει φωτογραφική ρύθμιση η οποία δίνει το δικαίωμα μετάταξης στο Πανεπιστήμιο της συζύγου του Πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με τη ρύθμιση μόνιμοι εκπαιδευτικοί της α'θμιας και της β'θμιας εκπαίδευσης μπορούν να μεταταγούν σε θέσεις Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού Πανεπιστημίων και ΤΕΙ εφόσον πληρείται σειρά προϋποθέσεων.

Σύμφωνα με το Ποτάμι στη ρύθμιση εμπίπτει και η περίπτωση της συζύγου του Πρωθυπουργού η οποία είναι κατά τον κ. Μαυρωτά μόνιμη στην α'θμια εκπαίδευση και δίδασκε ως αποσπασμένη στο ΕΜΠ. Πλέον και σύμφωνα με την καταγγελία του Ποταμιού θα έχει τη δυνατότητα να μονιμοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο μέσω μετάταξης.

parapolitika.gr

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες