"Προδότης..."

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

»Έλληνες αγρυπνείτε»,οι Τούρκοι,με την ευλογία των ΗΠΑ,έτοιμοι να μας εκδικηθούν για την επίσκεψη Πούτιν στην πατρίδα μας.Εκεί βρίσκεται η αιτία των τελευταίων θρασύτατων τουρκικών ενεργειών στο Αιγαίο.

0484242001388581204
Δεν έχουν προηγούμενο τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες,οι διαδοχικές τουρκικές υπερπτήσεις,άνωθεν ελληνικών νησιών και οι αερομαχίες,οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη ακόμα και βραδυνές ώρες,ανάμεσα σε ελληνικά και τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.Για όσους έχουν ασθενή μνήμη,να τους θυμίσουμε,πως κάθε φορά,που η όποια ελληνική κυβέρνηση προσπαθούσε να ενισχύσει τους δεσμούς της,με την ρωσική ομοσπονδία,προηγούνταν ή ακολουθούσαν σημεία και τέρατα!
Η Αθήνα και όλη η Ελλάδα.τυλίγονταν στην φλόγες,ο Ζαχόπουλος εκτοξευόταν στο κενό από την πολυκατοικία που έμενε,λίγο πριν η ελληνική κυβέρνηση προσγειωθεί στην Μόσχα για επίσημες συνομιλίες,οι Τούρκοι ετοιμάζονταν για επίθεση στο Καστελόριζο,Πατριαρχικό ελικόπτερο εξαφανίζονταν από τα ραντάρ και πόσα άλλα ακόμη!!!
Πρέπει να αντιληφθούμε,πως η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν με όλη την ηγεσία της ρωσικής κυβέρνησης καθώς και σχεδόν σύσσωμης της ιεραρχίας του ρωσικού ορθόδοξου πατριαρχείου στην πατρίδα μας,έχει στην κυριολεξία φρενιάσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους παρακρατικούς μηχανισμούς ασφαλείας που την εξυπηρετούν.
Πρέπει να καταλάβουμε,πως η τουρκική προκλητικότητα,που χτύπησε κόκκινο,αμέσως μετά τις πληροφορίες για την επίσκεψη Πούτιν στην Ελλάδα,έγινε όπως πάντα με τις ευλογίες των Αμερικανών και αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι,εκβιασμού και τραμπουκισμού θα έχει συνέχεια.
Ας είμαστε έτοιμοι,ακόμα και για την δημιουργία θερμού επεισοδίου,με δυο στόχους από τους Αμερικανούς και τους Τούρκους.
Πρώτον την κατατρομοκράτηση της κυβέρνησης των Αθηνών,με σκοπό το πάγωμα,των όποιων ελληνορωσικών σχεδίων,στα πρότυπα της Αμερικανικής επίθεσης στην κυβέρνηση Καραμανλή και δεύτερον,την δημιουργία πολεμικού κλίματος στο Αιγαίο και την καταστροφή της τουριστικής περιόδου,η οποία ήδη από τα κύματα λαθρομεταναστών έχει υποστεί ζημιά.Αμερικανοί λοιπόν πίσω από τους Τούρκους στο Αιγαίο,όπως πάντα,όπως σήμερα και καλό είναι να είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα.

Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες