"Προδότης..."

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Δεν ξεκινάει καλά η Ζωίτσα...

upl5715cff69032e.jpg
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

Με την Ζωή Κωνσταντοπούλου μας συνδέουν και μας χωρίζουν πολλά...

Καταρχήν έχουμε τις ίδιες απόψεις για το δημόσιο χρέος, για τη διαφάνεια και τα ψέμματα που μας χόρτασε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όμως μας χωρίζει η άβυσσος.

Βλέπετε η Ζωίτσα έχει μια ιδιότυπη σχέση με την αναρχικό - αντιεξουσιαστικό χώρο, τον αποκαλούμενο ακροαριστερό. Και ειλικρινά αυτό δεν θα με ενδιέφερε καθόλου, αν ο χώρος αυτός δεν είχε βάλει στο στόχο τα θρησκευτικά πιστεύω όλων μας προωθώντας την ισοπέδωση και την αθεΐα.

Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει που πιστεύει ο καθένας και μου είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σεβαστές όλες οι θρησκείες, αφού ούτως ή άλλως ο καθένας πιστεύει ότι πιστεύει για την σωτηρία της δικής του ψυχής. Οι θρησκεία αποτελεί και εκφράζει τις εσωτερικές - ψυχικές ανάγκες του καθενός και γι΄αυτό πρέπει πάντα να είναι σεβαστές, εφόσον δεν επηρεάζουν το σύνολο...

Η Ζωίτσα όμως σήμερα έκανε ένα ακόμα μεγάλο φάουλ.

Την εναρκτήρια ομιλία της την κάνει στο Χυτήριο...

Ένα "θέατρο" από αυτά που χαρακτηρίζονται αντισυμβατικά και το μεγαλύτερο μέρος των παραστάσεων που ανεβάζει είναι ιδιαιτέρως προσβλητικά για εμάς τους Χριστιανούς Ορθοδόξους  (όπως το corpus christi  για το οποίο γινόταν επι σειρά ημερών κινητοποιήσεις χριστιανικών συλλόγων).

Οπότε Ζωή λυπάμαι αλλά ακόμα και αν σκεφτόμουν να συνέπλεα στο νέο σου ταξίδι, τώρα πλέον λέω να πάρω το άλλο πλοίο... Το δικό σου μπάζει...

Πηγή

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες