"Προδότης..."

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

Μόσχα κατά Νέας Τάξης: Δεν πρόκειται να δεχθούμε παγκόσμιο κέντρο εξουσίας

http://www.prisonplanet.gr/images/Luxor/Amon_Ra/prison50095.jpg
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, αποκάλυψε πως με εντολή Πούτιν ξεκίνησε να διαμορφώνεται το νέο δόγμα εξωτερικής πολιτικής της «Αρκούδας».
Συγκεκριμένα, μιλώντας σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής ο Λαβρόφ ανέφερε πως «η περίοδος αοριστίας στα διεθνή ζητήματα συνεχίζεται» και είναι αδύνατον «να απαντήσεις μεμιάς σ' όλα τα ζητήματα και να ανακαλύψεις κάποιο μαγικό τύπο με τον οποίο να μπορέσεις να λύσεις τα όποια προβλήματα», ιδιαίτερα στην παρούσα «πολυδιάστατη, αντιφατική» διεθνή κατάσταση.

«Παρόλα αυτά, βεβαίως και μπορείς να παρακολουθήσεις την γενική τάση, και όλες τις τάσεις προσπαθούμε να τις αποτυπώσουμε στις βασικές μας θέσεις. Αυτό αφορά και τη στρατηγική στον τομέα της εθνικής ασφάλειας της Ρωσίας και το δόγμα μας για την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας», πρόσθεσε.

Στην συνέχει έκανε λόγο για την μετάβαση σε μια νέα, πολυπολική αρχιτεκτονική της παγκόσμιας πολιτικής, η οποία «θεωρητικά πρέπει να βασίζεται στην συνεργασία των κύριων κέντρων ισχύος προς το συμφέρον της από κοινού επίλυσης των παγκόσμιων προβλημάτων», αφήνοντας να εννοηθεί πως η Ρωσία δεν πρόκειται να δεχθεί παγκόσμιο κέντρο εξουσίας, όπως επιθυμεί η Νέα Τάξη, το οποίο επιδιώκει να καταδυναστεύσει τους πολίτες απανταχού στο όνομα ενός παγκόσμιου πολιτισμού και μιας Πανθρησκείας.

Η Μόσχα τάσσεται υπέρ ενός πολυκεντρικού κόσμου, όπου όλα θα κρίνονται στον τομέα της γεωοικονομίας. Δεν πρόκειται να δεχθεί την υπαγόρευση πολιτικών από την Νέα Τάξη, στο πλαίσιο ενός μονοπολικού κόσμου. Αν συμφωνεί η Δύση έχει καλώς! Ειδάλλως...

ΠΗΓΗ

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες