"Προδότης..."

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Το Κίεβο επέλεξε τον πόλεμο !!!

Η ΝΈΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΊΑΣ ΚΑΤΆ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΗΜΈΡΑ ΚΑΘΙΣΤΆ ΣΑΦΈΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΊ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΓΈΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΌΜΕΝΩΝ ΕΔΑΦΏΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΡΉΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ.

Η ΝΈΑ ΟΥΚΡΑΝΙΚΉ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΓΌΜΕΝΗ ΖΏΝΗ ΑΤΟ(ΚΑΤΕΧΌΜΕΝΑ ΕΔΆΦΗ ΣΤΗΝ ΑΝ.ΟΥΚΡΑΝΊΑ).ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗΣ ΤΎΠΟΥ ΤΟΥ, GROISMAN ΕΊΠΕ ΌΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΊΩΝ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΌ ΣΤΆΔΙΟ.Ο GROISMAN ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΝΈΑ ΜΑΡΙΟΝΈΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ ΠΟΡΟΣΈΝΚΟ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΉΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΏΣΕΙ 70.000 ΣΤΡΑΤΌ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΆ ΣΎΝΟΡΑ.
Ο Πολιτικός επιστήμονας Βλαντιμίρ Κορνίλοφ,έχει την πεποίθηση ότι η δημιουργία ενός τέτοιου υπουργείου έχει μάλλον να κάνει με τον Πορορσένκο που υπόσχεται «να σταματήσει τον πόλεμο μέσα σε λίγες εβδομάδες».
– Τώρα αποδεικνύεται ότι δεν πρόκειται να τελειώσει τον πόλεμο. Τέλος πάντων, στο εγγύς μέλλον …
– ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΌ ΥΠΟΥΡΓΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ ΝΑ ΒΡΕΙ ΈΝΑΝ ΠΡΩΤΌΤΥΠΟ ΤΡΌΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΉΣΕΙ ΤΗ ΜΗ ΤΉΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΏΝ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ, – ΕΊΠΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΌΣ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑΣ ΑΛΕΞΆΝΤΕΡ DUDCHAK.ΑΛΛΆ ΠΏΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΟΥΝ ΌΤΙ ΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΈΝΟ; ΚΑΙ ΑΠΌ ΠΟΙΟΝ; ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΆΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΉ ΤΟΥΣ ΓΗ;
ΕΊΝΑΙ ΑΠΊΘΑΝΟ ΤΟ ΚΊΕΒΟΝΑ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΈΛΕΙΑ ΝΑ ΑΡΧΊΣΕΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΊΕΣ ΠΛΉΡΟΥΣ ΚΛΊΜΑΚΑΣ, ΑΛΛΆ ΟΙ ΈΝΟΠΛΕΣ ΠΡΟΚΛΉΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΎΝ ΓΙΑ ΜΕΓΆΛΟ ΧΡΟΝΙΚΌ ΔΙΆΣΤΗΜΑ.
Το Κίεβο ψάχνει ένα ωραίο τρόπο για να αποσυρθεί από την ανατολική περιοχή,αφού οι κάτοικοι είναι αδύνατον να θέλουν να επιστρέψουν στην Ουκρανία,όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα οικονομικά,με κατεστραμένη βιομηχανία και με τη Ρωσοφοβία που την διακρίνει.
http://svpressa.ru/politic/article/146665/?rpop=1
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ SV PRESSA : Corfiatiko.blogspot.com

 Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες