"Προδότης..."

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ»… ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ!

elpidoforos11Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Επειδή κάπου τα πράγματα με τους υποτιθέμενους μητροπολίτες της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας έχουν ξεφύγει και αντί να υπηρετούν την Ορθοδοξία υπηρετούν την αποστασία, θα αρχίσουμε να προβάλλουμε τέτοια «φωτεινά» παραδείγματα.
Ο εν λόγω μητροπολίτης Ελπιδοφόρος που πέταξε το ράσο του παραμένει μητροπολίτης ??? Οπαδός του Οικουμενισμού, δεν δίστασε να φιλήσει το χέρι του Πάπα και είναι από τα δεξιά χέρια του Φαναριού.

xeri_papa
Εμείς σας τον παραδίδουμε σαν το κλασικό παράδειγμα νεοτααξικής και νεοεποχιτικής παρουσίας του καταντήματος εκκλησιαστικής ιεραρχίας.
elpidoforos21
Και όμως, αυτόν τον κύριο που υποδύεται τον ρόλο του Μητροπολίτη, τον κάλεσαν στην Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης με την μεγάλη παράδοση στον αγώνα υπέρ της Ορθοδοξίας να… κάνει διάλεξη!
Ειλικρινά από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις!
Εμείς θα επιμείνουμε καθώς το κατρακύλισμα έχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις και σίγουρα θα τον μιμηθούν και πολλοί δέσποτες της Ελλαδικής Εκκλησίας στον δρόμο της… «προόδου» και…νεοταξικής αποστασίας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr
Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες