"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ - ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!!

ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ..... ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ .....ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ......ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ - ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ... ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ... ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ .... - ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ !!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ - ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΕΙΣΤΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ- ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ !!
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ - ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ.... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ....ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ....
ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.....

ΔΡ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ E.N.D.ΔΡ. 
(1-10-2014)

Πηγή:
 Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες