"Προδότης..."

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Όταν λέμε ανυπακοή….εννοούμε ανυπακοή!

11
Γιατί σε έναν αόρατο πόλεμο όπου το σύστημα προστασίας σου μετατρέπεται στον δήμιο τιμωρό σου…χωρίς να σου δίνει το δικαίωμα να αμυνθείς …χωρίς να σου δίνει νόμους να πατήσεις ώστε να μην δεχθείς την κατοχή σε ότι γεννήθηκε ελεύθερο ..όπως η ψυχή σου…Τότε ένα σου μένει…ΣΠΑΣΕ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙ …ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ !

Αυτοί θα χρησιμοποιούν νόμους κάλυψής των πράξεων τους …για να κάνουν τους πολλούς να νοιώθουν ακόμα ασφάλεια …να νοιώθουν ότι το σύστημα προστάτης ακόμα κάνει του δουλεία του…Εσύ αν ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ…ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ!

Έχουν την δύναμη να σου λένε τον πόλεμο Ειρήνη.. την σκλαβιά Ελευθερία … την απώλεια ως κέρδος …και την Χούντα ως δημοκρατία…ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ…ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΈΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ!
ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΣΟΥ Η ΟΧΙ!
ΣΠΑΣΕ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΩΡΑ…ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!

Stranger,….
Κατοχικα Νεα

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες