"Προδότης..."

Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Μόλις «ακούστηκαν» τα σχέδια για νατοϊκό στόλο Μαύρης Θάλασσας οι Ρώσοι έβγαλαν τα πολεμικά πλοία τους για ασκήσεις

Η προσπάθεια των ΗΠΑ να «υπερκεράσουν» την Συνθήκη του Μοντρέ και τον  χρονικό περιορισμό παρουσίας  οποιουδήποτε  αμερικανικού πολεμικού  μόνο για  21 ημέρες στην Μαύρη Θάλασσα, οδήγησε  σε άλλα ακόμη πιο επικίνδυνα «μονοπάτια».

Οι Αμερικανοί δια μέσω των πολεμικών πλοίων των νατοϊκών   χωρών της παρευξείνιας περιοχής , Ρουμανία , Βουλγαρία ετοιμάζουν στολίσκο υπό νατοϊκή σημαία που θα πλέει στην στρατηγική θαλάσσια περιοχή , πονοκεφαλιάζοντας την Μόσχα.
Σήμερα η υπηρεσία Τύπου  του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσαν  εντελώς αιφνιδιαστικά, ότι  ξεκίνησαν τακτικές στρατιωτικές ασκήσεις σ ε αυτήν την  άκρως σημαντική περιοχή , αναφέρει ο ρωσικός τύπος.
Αυτός είναι ένας τρόπος για να «δείξουν τα δόντια τους « οι Ρώσοι στους πρώην συμμάχους τους οποίους όμως τους γνωρίζουν « απέξω και ανακατωτά.
Οι ρωσικές τακτικές  στρατιωτικές ασκήσεις , πραγματοποιούνται με την χρήση αποβατικών πλοίων  , Κορβετών με κατευθυνόμενους πυραύλους κρούζ, μαχητικών αεροσκαφών και αμφίβιων αεροσκαφών  από την ναυτική Βάση της  Κριμαίας  , ανακοίνωσε η υπηρεσία Τύπου του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας σήμερα  Παρασκευή.
«Μια ομάδα των πλοίων υποστήριξης  διενεργεί πυρά πυροβολικού εναντίον των παράκτιων στόχων και  θαλάσσιων σκαφών κοντά στην  περιοχή Opyk ,» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας Αντιπλοίαρχος  Nikolai Voskresensky.
Πρόσθεσε  ο ίδιος επίσης ότι πολλαπλού ρόλου μαχητικά αεροσκάφη  Su-30TM Flanker και αμφίβια αεροσκάφη  συμμετάσχουν  ενεργά  στις ασκήσεις
Η Μαύρη Θάλασσα και η Κασπία θάλασσα έχουν αποκτήσει τα τελευταία χρόνια  τεράστια γεωπολιτική και στρατιωτική  σημασία .  Οι χώρες της περιοχής συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτήν, κυρίως  λόγω  της υπάρξεως  τεραστίων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.
Οι ΗΠΑ όμως παίζουν ένα ακόμη πιο σκληρό παιχνίδι προσπαθώντας να  «διεισδύσουν» στην Χερσόνησο της Κριμαίας, έδρας του ρωσικού ναυτικού,   στην οποία ενδεχομένως  θα προσπαθήσουν να «εγκλωβίσουν» τον ρωσικό στόλο, αποκλείοντας του την είσοδο στην Μεσόγειο.
Όσες φορές επιχειρήθηκε αυτός ο στόχος στην Μαύρη Θάλασσα,   οι Ρώσοι απλά έκαναν αιφνιδιαστικά  μαζικό πόλεμο.

Πηγή 

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες