"Προδότης..."

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ

G147820160313Q.gif
Σε έναν κόσμο όπου η φθορά καταβάλλει τα πάντα, η έννοια της ελευθερίας ενυπάρχει ως εικόνα και ποτέ ως αλήθεια, διότι η ελευθερία 
ενυπάρχει εκεί όπου μια οντότητα δεν έχει ανάγκες, και σε αυτό το σύμπαν όλα τα δημιουργήματα του αισθητού κόσμου πληρούν από ανάγκες, γι'αυτό και το κάθε τι γεννιέται φθείρεται πεθαίνει και ξαναγεννιέται. 


Μόνον τα αθάνατα σώματα που δεν ανήκουν σε αυτόν τον αισθητό κόσμο είναι δίχως ανάγκες και ελεύθερα στις επιλογές τους, γι'αυτό και η ψυχή των ανθρώπων επειδή είναι αυτή η μοίρα της, χάρην του "αυξάνεσθε και πληθύνεσθε" όταν ενσαρκώνεται και γίνεται ο άνθρωπος της Γης εγκλωβίζεται στον αισθητό κόσμο, διότι το σώμα της σάρκας σε συνδιασμό με τον αισθητό χώρο (πλανήτης Γη) φυλακίζουν τις ψυχές που φέρουν μέσα τους την πρωταρχική νοητή ουσία ουσιωδώς όμοια με τον Άνθρωπο όμοιο με τον Θεό.

Γι'αυτό ο άνθρωπος της Γης έχει δύο φύσεις, μία αθάνατη και όμοια με τον Θεό, και μία θνητή όμοια με τον θνητό δημιουργό το πνεύμα της διπολικής φύσης αυτής της δημιουργίας, όπου η έλξη και ο έρωτας είναι η πηγή της ζωής της φθοράς και του θανάτου. Όπου ότι ζει γεννιέται για να πεθάνει σε μια αέναη εναλλαγή των αντιθέτων λόγω της φθοράς που ενυπάρχει στην ύλη που αλλιώς ονομάζεται και .."σκοτεινή"..ύλη.

morfeas sky

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

 Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες