"Προδότης..."

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Ξεκινά η απελευθέρωση του Χαλεπίου από Ρωσία και συμμάχους - Στο στόχαστρο του Πούτιν χιλιάδες ισλαμοφασίστες

xalepi-poutin_prisonplanetgr.jpg
Η απελευθέρωση του Χαλεπίου από τους ισλαμοφασίστες, που άνδρωσε και εκπαίδευσε η Δύση μαζί με την Τουρκία, θα κρατήσει λίγες μόνο μέρες, σύμφωνα με την συριακή διοίκηση και τις ρωσικές δυνάμεις.
Χιλιάδες Σύροι, Ρώσοι, Κούρδοι, Ιρανοί μαζί με την Xεζμπολάχ είναι έτοιμοι να εξοντώσουν 10.000 ισλαμιστές, ανάμεσά τους και Τούρκοι ειδικοδυναμίτες, όπως ενημερώνει το ρωσικό Γενικό Επιτελείο.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, περίπου 8.000 ισλαμιστές της al-Nusra έχουν αναπτυχθεί νοτιοδυτικά του Χαλεπίου ενώ 1.500 ισλαμιστές έχουν αναπτυχθεί βόρεια της πόλης» αναφέρεται από τους Ρώσους και σημειώνεται:

Είναι γνωστό ότι οι τρομοκράτες της al-Nusra ετοιμάζουν μεγάλη επίθεση για να "κόψουν" τον δρόμο που συνδέει το Χαλέπι με την Δαμασκό. (...) Όλες οι δράσεις του συριακού Στρατού και της Ρωσικής Αεροπορίας στοχεύουν στο να ακυρώσουν τα σχέδια τους».

Εν τω μεταξύ, ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από την βόρεια Συρία έπληξαν θέσεις στην μεθοριακή πόλη Kilis, μέσα σε τουρκικό έδαφος. Το τουρκικό πυροβολικό απάντησε κτυπώντας θέσεις στην Βόρεια Συρία.

prisonplanet

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες