"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

«Εάν φύγετε θα σας γεμίσουμε λαθρομετανάστες».

Αυτή η πρωτοφανής απειλή εκστομίστηκε από γαλλικά χείλια που ως γνωστό φημίζονται μόνο για …καλή πεολειχία, και όχι για καλή… διπλωματία . Από πότε χρησιμοποιούνται οι λάθρο ως …εκβιαστικό μέσο.
Η Βρετανία θα αντιμετωπίσει συνέπειες αν ψηφίσει υπέρ της εξόδου της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Οικονομίας Εμανουέλ Μακρόν.
Όσοι τάσσονται υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ε.Ε. υποστηρίζουν πως η χώρα θα μπορούσε εύκολα να επαναδιαπραγματευθεί εμπορικές συμφωνίες με την Ε.Ε. Ωστόσο, ο κ. Μακρόν δήλωσε στο BBC πως η Βρετανία ενδέχεται να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει και πάλι πρόσβαση στην ενιαία αγορά της Ε.Ε., μπορεί να δει περισσότερους πρόσφυγες να κατευθύνονται προς τις ακτές της και θα χάσει τη διαπραγματευτική της ισχύ στις συνομιλίες για την προστασία της χαλυβουργίας της από τον κινεζικό ανταγωνισμό. «Είστε μια μεγάλη χώρα και … το μέλλον σας ως μεγάλης χώρας δεν είναι έξω από την Ε.Ε., είναι να είστε μέρος της λέσχης και να μεταμορφώσετε την Ε.Ε. μαζί με τις άλλες μεγάλες χώρες» είπε. «Είναι σίγουρο ότι θα έχετε συνέπειες επειδή διαφορετικά δεν έχει νόημα να έχουμε μια Ευρωπαϊκή Ένωση» πρόσθεσε, προειδοποιώντας πως, αν η Βρετανία αποχωρήσει, άλλες χώρες μπορεί να ακολουθήσουν.
Προειδοποιήσεις και για τσουνάμι προσφύγων.
Ο κ. Μακρόν επανέλαβε την προειδοποίηση, που έχουν διατυπώσει Γάλλοι αξιωματούχοι και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, πως χιλιάδες πρόσφυγες μπορεί να συρρεύσουν στη Βρετανία από τη Γαλλία, αν η χώρα αποχωρήσει, κάτι που αυτοί που θέλουν την αποχώρηση από την Ε.Ε. υποστηρίζουν πως αποτελεί κινδυνολογία.

ΙΧΝΟΣ

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες