"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Τώρα που η αλληλεγγύη γίνεται μπίζνα, οι "μη πιστοποιημένοι" αλληλέγγυοι γίνανε πλέον οι "ύποπτοι"

1.jpg
Τώρα που φτιάχνονται τα επίσημα κέντρα μεταναστών και αρχίζουν να ρέουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια, αρχίζουν οι μπίζνες.....Ημέτεροι, επιχειρηματίες θα αναλάβουν με το αζημίωτο σίτιση, αγαθά, φύλαξη, κτλ. Και για αυτό οι αλληλέγγυοι πλέον όχι απλά δεν είναι χρήσιμοι, είναι ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ!

Σχόλιο από Peterson Denise Wilberforce

Το καλοκαίρι, μερικές δεκάδες άνθρωποι το περάσαν στα Εξάρχεια, με καύσωνες, για να στηρίξουν τους 500 πρόσφυγες που είχαν κατασκηνώσει στο πεδίο του Άρεως. Το κράτος και η Περιφέρεια ήταν άφαντοι και αντέδρασαν μόνο μετά τον 15Αύγουστο και τους πήρε κι άλλο χρόνο. Τότε οι δεκάδες αυτοί Αλληλέγγυοι δεν ήταν "ύποπτοι" αλλά τα κορόιδα που έκαναν την δουλειά που όφειλαν αλλά δεν έκαναν οι κρατικές δομές. Τώρα που η αλληλεγγύη γίνεται μπίζνα, οι "μη πιστοποιημένοι" αλληλέγγυοι γίνανε πλέον οι "ύποπτοι" και "αγνώστων προθέσεων". Ψυχή βαθειά...


Πηγή

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες