"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Σε νίκησαν με τον πιο απλό τρόπο !

Και επειδη ακριβώς είναι τόσο απλός και ολοφάνερος δεν μπορείς να πάρεις αντίμετρα για να γλυτώσεις!
Η αλήθεια δεν έχει καμία σημασία γι αυτούς που ελέγχουν την Ζωή σου …σημασία έχει ..τι νομίζεις εσύ ότι είναι αλήθεια!
Και αν οι ίδιοι σε εκπαίδευσαν να κυνηγάς την αλήθεια ,να αγαπάς την αλήθεια , να δικάζεσαι για την αλήθεια….είναι καιρός να κατανοησεις ..γιατί οι μεγαλύτεροι ψεύτες ..στέλνουν εσένα στην αλήθεια!

Η φαρα που κατανόησε πρώτοι ότι σημασία έχει τι θα πιστεύει ένας άνθρωπος και όχι η πραγματική αλήθεια είναι οι Εβραίοι!!
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι Εβραίοι ειναι αυτοί που απολαμβάνουν το εδώ …το τώρα…εδώ που δεν υπάρχει αλήθεια …και έχουν αφήσει σε εμάς την εκπαίδευση μας …να συναντήσουμε το δίκιο και την αλήθεια σε μια άλλη Ζωή!
Ένας Εβραίος μαθαίνει έναν κανόνα πολυ καλά…τόσο καλά που γίνεται ένα με το dna του!
Ένας Εβραίος ποτέ δεν θα κρίνει έναν Εβραίο αλλά θα κρίνει με όποιο τρόπο μπορεί έναν μη Εβραίο!
Σε αντίθεση με τους μοναδικούς στον κόσμο Έλληνες ..οι οποίοι βρίζουν ,κρίνουν , καταριούνται την ίδια τους την φάρα -πατρίδα-συνανθρώπους κοκ!
Τι οξύμωρο… Και οι δυο από τους παλιούς λαούς με ιστορία μεγάλη….κάποτε οι Έλληνες με δική τους αυτοκρατορία να τους ζηλεύουν οι Εβραίοι και σήμερα…οι Έλληνες στον πάτο και οι Εβραίοι οι κρυφοί επικυρίαρχοι!!!!
Πως έγινε ; Πως νικήθηκαν τόσοι πολιτισμοί από ένα μάτσο εγωκεντρικους που πιστεύουν ότι ο Θεός αγαπα μονάχα αυτούς;
Δεν θες να το δεχτείς …γιατί σε ενοχλεί στην νόηση σου να είναι τόσο απλό…. είναι η δύσκολη στιγμή που νιώθεις βλάκας …και δεν μπορείς να το χωνέψεις!
Πάρε ένα χωριό δέκα χιλιάδων ανθρώπων …και βάλε μέσα του 50 κρυφοεβραιους ..(γνωρίζεις ότι υπάρχουν χιλιάδες πράκτορες με μοναδικό σκοπό την αποδόμηση βέβαια ) ..και βάλτους να συναναστρεφονται στο χωριό …και να κρίνουν…!!!! Θες να σου πω ποιος με σιγουριά θα έχει τον καλύτερο φούρνο στο χωριό …μέσα σε δυο-τρία χρόνια;
Σκέψου ότι σήμερα …το 95% των ΜΜΕ ανήκει σε Εβραίους ….το Χόλιγουντ ελέγχεται από Εβραίους… το τι θα δεις..τι θα ακούσεις ..τι συναίσθημα θα σου δημιουργηθεί έλεγχεται από Εβραίους!!..Θες να σου πω ποιον τα θρησκευτικά σενάρια ..θα γίνουν πραγματικότητα στα επόμενα 2-3 χρόνια;
Σκέψου ότι εκπαιδευτηκαμε στην εξειδίκευση…. θεωρώντας οτι έτσι θα είμαστε πιο αποτελασματικοι …μη σκεπτόμενοι ότι θα έρθει η στιγμή η ίδια η πληροφορία να μας ξεπεράσει…!
Και επειδή δεν το πιάνεις το θέμα τόσα χρόνια που στο λέω για την υπεροντητα πληροφορίας θα πάω με παραδείγματα…Έχεις ένα δικαστήριο…και λίγα λεφτά για δικηγόρο…. Αναγκαστικά πας και κάνεις την δίκη …αν ο ο δικηγόρος σου ανήκει σε αυτούς που ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη της επιστήμης τους ..τότε θα γνωρίζει ένα δεδικασμένο πάνω στην υπόθεση …και έτσι θα την γλυτώσεις …αν δεν έχει ενημερωθεί…για ένα εκατομμύριο λόγους..προσωπικά προβλήματα , χασοδικης, αφραγκιες να φτιάξει τον υπολογιστή του κοκ κοκ..τότε εσύ πας στην ψειρού η πληρώνεις πρόστιμο!!!!
Που είναι η αλήθεια στο παραπάνω; Που είναι η δικαιοσύνη στο παραπάνω; Πουθενά… μπάλα έπαιξαν τα χρήματα και η πληροφορία!
Στην σημερινή κοινωνία , στον σημερινό Σούπερ πολιτισμό…μπορεί εσύ στην μια αίθουσα να πας φυλακή και για το ίδιο ζήτημα στην άλλη αίθουσα κάποιος να αθωωθεί…και να μην γίνει αυτή η ταυτιση ποτέ από το σύστημα..όχι λόγου του ότι δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε πληροφορία ..αλλά γιατί δεν μπορούμε πια να την χειριστούμε την πληροφορία..!
Δηλαδή ..αν κάθε μέρα παράγονται 1 εκατομμύριο νέα βιβλία πληροφορίας ..ποιος ανθρωπινος εγκέφαλος θα μπορούσε να διαχειριστεί και να αποφασίσει τι είναι σωστό και τι λάθος; Κανείς…αν μέσα στην καθημερινή οντότητα πληροφορίας ..βάλεις δέκα πράκτορες αποδόμησης της …ποιος θα τους βρει ; ΚΑΝΕΙΣ!
Τώρα θα μου πεις γιατί την λες Οντότητα …γιατί υπάρχει μια πολυ κρίσιμη ερώτηση… Πόσο μεγάλος όγκος πληροφορίας χρειάζεται ένα σύστημα ώστε να μπορέσει να αντιληφθεί την ύπαρξη του;;;;;

 Κατοχικα Νεα 

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες