"Προδότης..."

Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Η μετριότητα σκοτώνει….

Αναρωτήσου ποιος είναι ο καλύτερος οπαδός αυτού του πολιτισμού της χέστρας ;
Σκέψου ότι σε αυτόν τον πολιτισμό το συντριπτικό ποσοστό δεν είναι αυτοι που είναι πολύ πλούσιοι αλλά αυτοι που ζουν απλά την ζωούλα τους χωρις να έχουν και να αποζητούν ιδιαίτερα προβλήματα.
 Σκέψου ότι ο πολιτισμός που ο θάνατος σου σημαίνει οτι η ζωή μου είναι καλύτερη ..ο πολιτισμός που αφήνει δισεκατομμύρια ανθρώπους να πεινάνε και να πεθαίνουν από τη δίψα , ο πολιτισμός που αυτοι οι δήθεν πολίτες αυτού του κόσμου υποστηρίζουν μετά μανίας για να μη χάσουν το μικρό κελί από τσιμέντο μέσα σε μία πόλη , για να μη χάσουν το κελί από αλουμίνιο ή σίδερο που μετακινούνται , για να μη χάσουν τα ζωγραφιστά χαρτάκια που τους δίνουν μικρές απολαύσεις και διαλείμματα της ουσιαστικής φυλακής τους .
Αν πεις οτιδήποτε λοιπόν που είναι ουσιαστικα σημαντικό, που είναι λύση στο καρκίνωμα αυτου που ονομάζουμε σήμερα πολιτισμός οι πρώτοι οι οποίοι θα καθίσουν απέναντί σου δεν θα είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι αντίθετοι με την ιδεολογια σου..αλλα θα είναι η βολεμένη μετριότητα .
Η πιο επικίνδυνη φάρα,Η ΦΑΡΑ που δεν θέλει καμία αλλαγή ,αυτή η φαρα που δεν κατηγορείται ως υπαίτια για εγκλήματα αλλά συναινεί σε όλα αυτά τα εγκλήματα με τη σιωπή της, είναι η φάρα της μετριότητας που έχει σαπισει αυτη την γη .
Είναι ο καθώς πρέπει οικογενειάρχης με το επάγγελμα πάνω απ’ όλα και την καριέρα καθαρή..
ο καλός χριστιανός με τον Σταυρό στο χέρι ,….η καλή οικοδέσποινα …το καλό παιδί …όλη η μετριότητα της εκπαίδευσης μας στο να είμαστε υπάκουα ζώα ,…. για να μας δοθεί λίγη ηρεμία …λίγο στέγη..λίγο φαγητό…και η ψευδαίσθηση της επιλογής!
Αυτός ο πλανήτης , ο ποτισμένος μονό με αίμα πλανήτης … φωτίστηκε από το σκοτάδι του μόνο όταν άνθρωποι που δεν ακολούθουσαν νομους έπραξαν κατά βούληση και όχι κατά κανόνα!
Σε ότι κάναμε ένα βήμα μπροστά σαν πολιτισμός το οφείλουμε στους τρελούς , στους παθιασμένους , στους παράξενους , στους ασυμβίβαστους και στους αλήτες της κοινωνίας !!
Σε ότι αλλάξαμε το αλλάξαμε πηγαίνοντας κόντρα στον νόμο, στο κατεστημένο , στο πρέπει και στο «σωστό»..!
Η καθαρές φάτσες , τα clean άτομα , τα κυριλέ σάπια κουφάρια της κοινωνίας.. οι νομοταγείς σπιουνοι … είναι η αίτια της κατάντιας μας σήμερα !
Γιατί σε πηδάνε μόνο αν είσαι καλό παιδί .. αν είσαι αλήτης σε φοβούνται….αν είσαι απροσδιόριστος δεν τολμούν….αλλά η μετριότητα είναι η κατά εξοχήν φάρα που διαβάζεται για το τι θα κάνει αύριο !

 Κατοχικα Νεα 

 Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες