"Προδότης..."

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Η αγάπη, θέλει αληθινούς ανθρώπους και καθαρές ψυχές.

Love-Sad-Wallpaper-Cls01

Της Άννας Συργιάννη

Υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέσαι αν οι άνθρωποι γύρω μας, μας αγαπούν πραγματικά γι’αυτό που είμαστε ή γιατί υπήρξε μια χημεία μεταξύ μας και δεθήκαμε εμείς μαζί τους. Το θέμα είναι γιατί πληγωνόμαστε τόσο εύκολα από τους ανθρώπους αυτούς. Γιατί ώρες ώρες θες να τους απορρίψεις που σου φέρθηκαν με τόσο άσχημο τρόπο και δεν σε εκτίμησαν ως άτομο.
Οι άνθρωποι αυτοί δυστυχώς έχουν έναν δικό τους ανήθικο τρόπο να σε “χτυπούν” λεκτικά εκεί που πονάς. Δεν σκέφτονται τι θα πουν και σε ποιον, αρκεί να βγει από μέσα τους ένας άλλος βίαιος κι άσχημος εαυτός από αυτόν που ήδη εσύ γνώριζες.
Δεν τους νοιάζει αν θα σε πειράξει,αν θα κλάψεις ή αν θα πονέσεις με τα σκληρά τους λόγια, παρά μόνο να σε κάνουν να νιώσεις σαν σκουπίδι εκείνη την ώρα για να ικανοποιήσουν το “ΕΓΩ” τους.
Τέτοιου είδους άνθρωποι φυσικά και δεν αξίζει να τους έχεις κοντά σου,πόσο μάλλον όταν δε σε σέβονται και σε υποβαθμίζουν ως κατώτερο ον.  Είναι άλλο πράγμα να σου πουν κάτι (για καλό δικό τους κι όχι δικό μας) κι εσύ να πειστείς και να το κάνεις κι άλλο να σε βοηθήσουν με τον τρόπο τους και να βγει κάτι καλό κι ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Κάτι που πάντα με προβλημάτιζε χρόνια είναι γιατί “κολλάμε” ξανά και ξανά στους ανθρώπους που ήδη μας πόνεσαν, ήδη εισέβαλαν στο ψυχικό μας κόσμο κι εξακολουθούμε να τους ακολουθούμε σαν να μην έχει τίποτα από όλα αυτά. Ένα αναπάντητο “γιατί”, που χρόνια θα με ακολουθεί και που δεν ξέρω εάν θα βρεθεί κάποιος να προβληματιστεί και να βρει έστω μια απάντηση επιθυμητή. Αν δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου δεν πρόκειται να το κάνεις για τους άλλους.
Πάντα θα συναντάς εμπόδια, δύσκολα μονοπάτια περίεργους χαρακτήρες κλπ φτάνει να μπορείς να τα ξεχωρίσεις από χιλιόμετρα και να τα προσπεράσεις. Δεν μας αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι.
Εμείς θέλουμε αληθινούς ανθρώπους που η αγάπη τους θα είναι ολοφάνερη και δε θα είναι ψεύτικη κι ανήθικη!

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες