"Προδότης..."

Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Χωρίς λόγο τουρκικά άρματα μάχης στα σύνορα με τη Συρία.

Συγκεντρώνει άρματα μάχης στα σύνορα με την Συρία η Τουρκία. Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι τα άρματα συγκεντρώνονται ως μέτρο πρόνοιας μετά τις επιθέσεις με ρουκέτες από το συριακό έδαφος στο Κιλίτς. Και μόνο η δικαιολογία που προβάλλεται είναι εντελώς γελοία.

Τα άρματα μάχης δεν μπορούν να προστατεύσουν μια πόλη από τις επιθέσεις με ρουκέτες. Μπορούν μόνο να εισβάλουν στο συριακό έδαφος και να καταλάβουν τους χώρους εκτόξευσης των ρουκετών.
Ήδη στα σύνορα οι Τούρκοι έχουν αναπτύξει το σύνολο της 5ης Τεθωρακισμένης τους Ταξιαρχίας στα σύνορα με την Συρία, μια εξέλιξη που προφανώς δεν είναι ενθαρρυντική για τις εξελίξεις στην περιοχή. Η συγκέντρωση αυτή είναι εντελώς αδικαιολόγητη εφόσον την ίδια ώρα ο Τουρκικός στρατός απαντά στις επιθέσεις με ρουκέτες με πυρά πυροβολικού.
Τα άρματα μάχης όμως τι ακριβώς μπορούν να πράξουν για να σταματήσουν τις ρουκέτες; Μήπως όλο το σκηνικό που έχει στηθεί στην περιοχή αποτελεί προάγγελο τουρκικής «δυναμικής» ενέργειας στα σύνορα;
mignatiou.com

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες