"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Εντολή μεταστάθμευσης αμερικανικών αεροσκαφών EA-6B Prowler,στην Τουρκία με στόχο τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.

ea6b
Κλιμακώνουν οι ΗΠΑ,μετά τα παρ’ολίγον θερμά επεισόδια στην Βαλτική.
Με μια είδηση που έγινε γνωστή πριν από λίγο,η κατάσταση ανάμεσα στις σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας,δείχνει να βαραίνει,ακόμα περισσότερο.

Η αμερικανική πολεμική αεροπορία,αποστέλει στην Τουρκία μαχητικά αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου και συλλογής πληροφοριών τύπου EA-6B Prowler.Στόχος τους σύμφωνα με Ρώσους αναλυτές οι κινήσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων,σε Συρία,Καύκασο και Μαύρη Θάλασσα.
Μετά τα διαδοχικά επεισόδια στην Βαλτική,οι Αμερικανοί τραβούν και άλλο το σχοινί,ανεβάζοντας το θερμόμετρο στις ήδη πληγωμένες αμερικανορωσικές σχέσεις.Αυτοί που για άλλη μια φορά,εξυπηρετούν τους αμερικανικούς σχεδιασμούς,είναι οι Τούρκοι!
Ας είναι λοιπόν κάποιοι εδώ στην Ελλάδα,πιο προσεχτικοί,όταν γράφουν για..ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας.Άλλο το τι ονειρεύονται και άλλο η πραγματικότητα.
Οι Τούρκοι ήταν πάντα το αγαπημένο παιδί των υπογείων του αμερικανικού πενταγώνου και έτσι θα παραμείνει.Για την ιστορία να αναφέρουμε,πως τα αμερικανικά αεροσκάφη,θα παραμείνουν σε βάσεις της Τουρκίας,έως το τέλος Σεπτεμβρίου….

dioptra-news

 Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες