"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ EUROPOL: ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ;;;

europol.jpg
Μυστικούς αστυνομικούς έχει στείλει η Europol σε ελληνικά νησιά, με την εντολή να εντοπίζουν ύποπτους ανάμεσα στους μετανάστες που φτάνουν από τα τουρκικά παράλια.
Δέκα «ειδικοί» βρίσκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής», στα hotspot σε Λέσβο, Σάμο, Χίο και Λέρο, ενώ ένας ακόμη έχει εγκατασταθεί στον Πειραιά.


Οι συγκεκριμένοι Ευρωπαίοι αστυνομικοί ελέγχουν στη βάση πληροφοριών της Europol τα στοιχεία όσων εισέρχονται παράτυπα στην Ελλάδα και θεωρούνται ύποπτοι για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος, ή άλλες εγκληματικές ομάδες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις Europol- ΕΛ.ΑΣ., ώστε να ενημερώνονται άμεσα οι υπηρεσίες ασφαλείας της ΕΕ για τα αποτελέσματα αυτών των ελέγχων.

Η παρουσία των αξιωματούχων της Europol στο ανατολικό Αιγαίο αποφασίστηκε στην έκτακτη σύνοδο υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ, η οποία έγινε μετά από το μακελειό στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο.

Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες