"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Mεγάλη διασπορά ρωσικών στρατηγικών αεροσκαφών,σε αεροδρόμια της δυτικής Ρωσίας σε εξέλιξη,αποκλειστική φωτογραφία από το Ροστώφ.Έτοιμοι οι Ρώσοι για επιχειρήσεις και εκτόξευση πυραύλων κρουζ,σε Ουκρανία και Συρία!!!

CfqbO3gUUAAw4sm
Δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις και ανταποδίδουν στα ίσια,σε κινήσεις υψηλού στρατιωτικού συμβολισμού και όχι μόνο.Έτσι πριν λίγες ώρες δημοσιεύθηκε φωτογραφία δορυφόρου,η οποία δείχνει χθεσινή,μετακίνηση στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-95(4 στον αριθμό),σε αεροδρόμιο δυτικά του Ροστώφ,στο Taganrog,μόλις 50 χλμ.από τα σύνορα με την Ουκρανία!!!
Μαζί τους μεταστάθμευσαν και 2 Il-76,των στρατηγικών μεταφορών,καθώς και 4 Τu-142 Bear-F anti-submarine,με χώρο ευθύνης δράσης,την Μαύρη Θάλασσα και αποστολή την ανακάλυψη νατοικών υποβρυχίων.
Το τι σημαίνουν όλα αυτές οι ρωσικές κινήσεις,εν αναμονή νέας μεγάλης αεροπορικής ρωσικής επίθεσης στην Συρία και με το μέτωπο στην ανατολική Ουκρανία να βράζει,θα το δούμε τις επόμενες μέρες.
Πάντως οι μετασταθμεύσεις τις ρωσικής πολεμικής αεροπορίας,είναι μαζικές,αυτό λένε οι πληροφορίες και τα αεροσκάφη κάθε τύπου πανέτοιμα για επιχειρήσεις,όπου χρειαστεί!!!

Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες