"Προδότης..."

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Παίζουν με την φωτιά οι Ουκρανοί.Ολοκληρώθηκε σήμερα η μεταφορά πυραύλων s-300,στην Χερσώνα,στην είσοδο της Κριμαίας.Σε κίνδυνο οι ρωσικές πολεμικές αλλά και πολιτικές πτήσεις!!!

ko6yyyske6o.jpg
Γεμίζει σιγά,σιγά το ποτήρι της ρωσικής οργής,κατά των Ουκρανών και των προστατών τους.
Με μια κίνηση για την οποία σας είχε ενημερώσει προ ημερών το dioptranews,οι Ουκρανοί,με την συστηματική καθοδήγηση των Αμερικανών,μετέφεραν,2 πυροβολαρχίες(φώτο),πυραύλων s-300,στην περιοχή Χενιτσέσκ, της Kherson,ακριβώς στο στόμιο που αρχίζει η επαρχία της Κριμαίας.Σκοπός τους είναι η δημιουργία ζώνης απαγόρευσης πτήσεων για την ρωσική πολεμική αεροπορία,σε περίπτωση έναρξης πολεμικών επιχειρήσεων.
Στο σημείο που οι πύραυλοι έχουν εγκατασταθεί και με την εμβέλεια των 100 χλμ.που έχουν,αποτελούν πονοκέφαλο για την Μόσχα,η οποία ήδη έχει ετοιμάσει τα αντίμετρα της.
Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τους ντόπιους κατοίκους,οι χειριστές των ουκρανικών s-300,προέρχονται από την δυτική Ουκρανία και είναι όλοι τους παπικοί ή ουνίτες!!
Το ανησυχητικό είναι,πως παρόλο την ταπεινωτική ήττα του Ντεπαλτσέβο για τις ουκρανικές δυνάμεις,οι ναζί του Κιέβου,ετοιμάζουν την ανατολική Ουκρανία,αλλά και ολόκληρη την περιοχή της ανατολικής Ευρώπης,για νέες περιπέτειες.

Πηγή

Antigrafakias   

"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες