"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Έκτακτη συνάντηση Πούτιν,Μέρκελ,Ολάντ,Ποροσένκο,για το ουκρανικό.Φλέγεται η Ανατολική Ουκρανία.Στους 15 έφτασαν οι νεκροί Ουκρανοί στρατιώτες τις τελευταίες ημέρες!

2f65a6832ce239b5b1a6e92832bb0764.jpg
Μπαρούτι μυρίζει η κατάσταση στην Ανατολική Ουκρανία,με τους νεκρούς Ουκρανούς στρατιώτες να αυξάνονται καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο.Μόνο το απόγευμα της Κυριακής,σκοτώθηκαν 3 Ουκρανοί και τραυματίστηκαν 8,κατά την διάρκεια σφοδρών συγκρούσεων,80 χλμ.νότιο δυτικά του Ντονιέτσκ και στην περιοχή της Μαριούπολης.
Με πρωτοβουλία της Μέρκελ,θα γίνει έκτακτη σύνοδος για το ουκρανικό,πριν την σύνοδο του ΝΑΤΟ στις 8 Ιουλίου,με την συμμετοχή Πούτιν,Μέρκελ,Ολάντ,Ποροσένκο,μήπως και αποτραπεί ο γενικευμένος πόλεμος.
Από την άλλη οι Ρώσοι έφεδροι προετοιμάζονται όπως λένε οι ίδιοι,για την μεγάλη μάχη,με εντατικούς ρυθμούς,για να είναι πανέτοιμοι για την .ωρα μηδέν,που απ’ότι φαίνεται δεν θα αργήσει.(στην φώτο Ρώσοι έφεδροι,σε χώρο διασποράς και με φόντο μια ορθόδοξη εκκλησία,λαμβάνουν ρουχισμό και οπλισμό).

Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες