"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Η Ατζέντα 21 στην Πανορθόδοξη

http://www.liakonews.gr/media/k2/items/cache/3859934a326e2c87d63665dfcdf6c509_XL.jpg
Η ρητορική της Ατζέντας 21 μπαίνει για τα καλά στους κόλπους της ορθόδοξης εκκλησίας καθώς και η προώθηση της ανάγκης για παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα δώσει την λύση στα προβλήματα που τεχνηέντως δημιουργήθηκαν.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μιλώντας στην Πανορθόδοξη, η οποία κατηγορείται πως προωθεί την Νέα Εποχή της Πανθρησκείας στις τάξεις των χριστιανών, αναφέρθηκε στη σημασία της Αγίας Συνόδου, με δεδομένο ότι «ο κόσμος κλονίζεται από πολέμους, καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, κατάρρευση των οικονομικών συστημάτων, πρωτοφανή έξαρση και εξάπλωση της τρομοκρατίας και πρωτοφανή αλλοίωση των χαρακτηριστικών του ανθρώπου και της ηθικής».
Τι λένε οι παγκοσμιοποιητές;

Χρειαζόμαστε παγκόσμια κυβέρνηση για το περιβάλλον, την διασφάλιση της «τάξης και της ασφάλειας», την οικονομική σταθερότητα και για μια νέα ηθική, η οποία θα βασίζεται στα «ιδανικά» της Λευκής Αδελφότητας με την «γκρι» κοινωνία στο επίκεντρο.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

ΠΗΓΗ

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες