"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Έκτακτη είδηση..επιστολή Κέρι και 50 ανώτατων Αμερικανών αξιωματούχων,στον Ομπάμα,να ανατραπεί,με σαρωτικούς βομβαρδισμούς,ο Μπασάρ Αλ Άσαντ.Έτσι εξηγείται η παρουσία των 2 αεροπλανοφόρων των ΗΠΑ,στην Μεσόγειο!!!

1dbaa-25ce25b125cf258125cf258725ce25b525
Έπεσαν οι μάσκες και οι τρελοί των ΗΠΑ,μας ετοιμάζουν για μεγάλες περιπέτειες.
Πριν λίγο έγινε γνωστό,πως ο Αμερικανός υπουργός εξωτερικών Τ.Κέρι,μαζί με ομάδα 50 ανώτατων αξιωματούχων της αμερικανικής κυβέρνησης,έστειλε επιστολή στον Ομπάμα,με την οποία τον καλούν άμεσα να αρχίσει στρατιωτική επιχείρηση,με σκοπό την ανατροπή,του Σύρου προέδρου,Μπασάρ Αλ Άσαντ!!!
Προηγήθηκε προχθές δήλωση του Αμερικανού υπεξ,με την οποία μας ενημέρωνε,πως..»η υπομονή των ΗΠΑ,στο συριακό έχει εξαντληθεί».Προφανώς οι Αμερικανοί φτιάχνουν κλίμα και η κατάσταση στο μέτωπο της Συρίας,έχει αρχίσει να φορτώνει επικίνδυνα.Οι παγκόσμιοι δολοφόνοι,βλέπουν πως με τους ισλαμιστές που έχουν επιστρατεύσει,δεν μπορούν  να ανατρέψουν τον Άσαντ και ετοιμάζονται για τα χειρότερα.Αυτός ήταν και ο λόγος της αποστολής και δεύτερου αμερικανικού αεροπλανοφόρου στην Μεσόγειο.
Ρόλο κλειδί σε μια πιθανή επίθεση των ΗΠΑ,στην Συρία θα παίξουν οι Τούρκοι,ενώ η Ρωσία,ετοιμάζεται για τα χειρότερα σενάρια.Αυτός ήταν και ο σκοπός της απρογραμμάτιστης επίσκεψης του Ρώσου υπουργού άμυνας στην Τεχεράνη και η τριμερής με τους ομολόγους του,της Συρίας και του Ιράν.Μάλιστα έχει δοθεί και μια ημερομηνία,από ρωσικές πηγές ασφαλείας.
Οι Αμερικανοί λένε οι πληροφορίες,θα περιμένουν,μέχρι τα τέλη Αυγούστου,να αποχωρήσει ο Άσαντ από την εξουσία και να την παραδώσει στους αποκεφαλιστές.
Κάποιοι απ’ότι φαίνεται βιάζονται να δουν την Αμερική να μετατρέπεται σε μια απέραντη πυρηνική σκόνη.Εδώ ταιριάζει το »μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι…


Πηγή

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες