"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Όλοι οι άνθρωποι έχετε αντιληφθεί πλέον ότι αυτό που έχει αναγκαστεί να ζει η ανθρωπότητα έχει μοναδικό σκοπό να χάσει η ανθρωπότητα το δρόμο της και κατ’ επέκταση ό,τι ηλικία και να φύγει ο κάθενας από τους ανθρώπους, να μην καταλάβει ποτέ το λόγο που βρέθηκε σ’ αυτό το πλανήτη.
Φυσικά αυτά οι αφυπνισμένοι τα έχουν αντιληφθεί πάρα πολύ και οι μη αφυπνισμένοι απλά νιώθουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Επειδή αναγκαστικά λόγω υλικής φύσης του σώματός μας έχουμε στοιχειωδη ανάγκες τροφης, στεγης, πράγματα τα οποία ενώ είναι αυτονόητα, η αρχισαύρα του πλανήτη, με άπειρες τρικλοποδιές – αγκίστρια, στερεί από ένα τεράστιο κομμάτι της ανθρωπότητας αυτά τα στοιχειώδη που είναι αυτονόητα.

Μέσα από παραμύθια επί παραμυθιών και αρλούμπες επί αρλούμπων, όπως πολιτικοοικονομικά συστήματα, θρησκευτικές διαιρέσεις, φόρους, ελλείματα, φοροδιαφυγή, εμπορικά ισοζύγια, ΑΕΠ, και άλλα τέτοια επινοήματα της αρχισαύρας που ούτε πια μικρά παιδιά δε κοροιδεύει, έφτασε η εποχή να πάρετε τις τύχες στα χέρια σας.
Δηλαδή
1) Να οδηγηθείτε στην απόλυτη αυτογνωσία ώστε κανένας πλέον να μην μπορεί να σας ρουφήξει την ενέργεια, με το να σας υποχρεώσει να ζείτε σαν δούλοι αλλά και να πεθάνετε αδιάβαστοι, χωρίς να γνωρίσετε γιατί ήρθατε στον πλανήτη. Στο κομμάτι της αυτογνωσίας, σας έχει ήδη παραδωθεί αυτό το βιβλίο http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/
2) Εδώ πρέπει να ξεκινήσει ο προβληματισμός σας, ενεργοποιώντας το νου σας.
Αφού όλα τα πολιτικοοικονομικά συστήματα και όλες οι λέξεις περί οικονομίας ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ. Σκεφτείτε μόνοι σας πως κατά την άποψή σας θα έπρεπε να λειτουργεί μια πολιτεία που θα σας αντιπροσώπευε και θα σας εξασφάλιζε σε σας και στην ανθρωπότητα τα απαραίτητα υλικά αγαθά, αλλά και πρόνοια για τις επερχόμενες γενιές, δηλ να μην γεννιέται ένας άνθρωπος και να φτύνει το γάλα της μάνας του για τα πάντα όπως μέχρι σήμερα ισχύει σε όλο το πλανήτη και φυσικά να είναι ο άνθρωπος ελεύθερος για να δημιουργεί χωρίς φυλακίσεις κάθε μορφής
Περιμένω τις τοποθετήσεις σας

Κατοχικα Νεα 

 Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες