"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2016

Το μήνυμα δεν είναι «παραιτηθείτε», είναι ΟΥΣΤ ΚΟΠΡ@ΣΚΥΛΑ!

3af30eb9fc8d4930f3421a37690954a4_L.jpg
Νίκος Συρίγος

Από το συλλαλητήριο του «ΟΧΙ» και μετά αυτοί που έβγαλαν τον Έλληνα στο δρόμο δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν κλειδωμένο στα σπίτια του. Και επειδή μπροστά σε όλους αυτούς τους αριστερούς της πλάκας, οι δεξιοί ήταν «πρόσκοποι» στην προπαγάνδα, τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τετάρτης οι μόνοι που δεν την έχουν οργανώσει (κατά τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ) είναι οι… νεφελίμ.
Σπέρνοντας με συνέπεια και συνέχεια το διχασμό ο πιο ανθέλληνας Υπουργός Παιδείας στη σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας και ένας αστείος τύπος που πριν λίγο καιρό είχε παρομοιάσει τα τρακτέρ των αγροτών με τανκς, προσπαθούν με κάθε τρόπο να δαιμονοποιήσουν όποιον επιχειρεί να αντιδράσει και να διαμαρτυρηθεί στο ξεπούλημα της χώρας.

Το καλό για αυτούς είναι πως οι εμπνευστές αυτής της ιστορίας είχαν την ευγένεια να στηρίξουν αυτή την ενέργεια στο «παραιτηθείτε». Προφανώς γιατί δεν είναι Φίληδες και Νεφελούδηδες.

Το ορθότερο από κάθε άποψη θα ήταν το «ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!». Και γιατί το «παραιτηθείτε» προϋποθέτει ευθιξία την οποία δεν έχουν οι παραμυθάδες της κακιάς ώρας αλλά και γιατί με τους ψεύτες και τους προδότες δεν χωράει… τακτ.

Για να τελειώνουμε. Όποιος νιώθει προδομένος, την Τετάρτη πρέπει να κατέβει στο δρόμο. Αυτό είναι το μόνο ερώτημα που πρέπει να κάνεις πατριώτη στον εαυτό σου... Τα άλλα άστα στον Φίλη, τον Νεφελούδη και τους… μπαχαλάκηδες, που κάτι μου λέει πως θα ξαναπιάσουν δουλειά την Τετάρτη. Ενάμιση χρόνο άλλωστε κάθονται… Ξεκουράστηκαν τα παιδιά… Νισάφι.


Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες