" Η Αλήθεια για την Νέα Τάξη Πραγμάτων"

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

«ΕΠΙΛΥΣΗ» ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΜΕ…ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

« Η Βόρεια Κύπρος είναι ανυπόστατο μέρος της Τουρκίας και η Τουρκία δεν την βλέπει σαν άλλη χώρα, αλλά σαν κανονικό τμήμα της τουρκικής επικράτειας».
Με αυτά τα λογία και ενώ ετοιμάζονται να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες για την επίλυση του Κυπριακού, ο Τούρκος υπουργός Οικονομικών, Nihat Zeybekci που βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην κατεχόμενη Κύπρο έδωσε την «λύση» στο χρονίζων κυπριακό πρόβλημα.
Ο Τούρκος υπουργός βρέθηκε στα κατεχόμενα για συνομιλίες με τους υπουργούς του ψευδοκράτους μαζί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ισλαμικού κόμματος της Τουρκίας,Mehmet Muş και είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του ψευδοκράτους, Mustafa Akıncı και τον υπουργό Ενέργειας του ψευδοκράτους, Sunat Atun.
Το ενδιαφέρων είναι ότι στις συνομιλίες έγινε εκτενή αναφορά για τα ενεργειακά κοιτάσματα της Κύπρου και γενικότερα για τα ενεργειακά κοιτάσματα της ανατολικής Μεσογείου, που θα… πρέπει να συνδεθούν με την «Μητέρα Πατρίδα» την Τουρκία.
Έτσι προωθούν οι Τούρκοι την…επίλυση του Κυπριακού. Εμείς τι κάνουμε ?

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες