"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

Προειδοποίηση Ρωσίας προς ΗΠΑ: «Εάν επιτεθείτε στον Άσσαντ θα παρασυρθούμε στο χάος»

Η Ρωσία αντιδρώντας σήμερα στην είδηση ότι Αμερικανοί διπλωμάτες συγκεντρώνουν υπογραφές για επίθεση εναντίον του Άσσαντ είπε πως είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε στρατιωτική λύση στην περιοχή.
Πιο συγκεκριμένα αξιωματούχος του Κρεμλίνου είπε πως κάτι τέτοιο «θα οδηγήσει όλη την περιοχή σε ένα απόλυτο χάος».

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι είπε ότι το έγγραφο που υπογράφουν 50 Αμερικανοί διπλωμάτες είναι «μια σοβαρή υπόθεση» και θα την κοιτάξει όταν επιστρέψει ο ίδιος στην Ουάσιγκτον.
«Είναι ένα σημαντικό έγγραφο και σέβομαι τη διαδικασία απόλυτα. Θα έχω την ευκαιρία να το εξετάσω και να συναντήσω τους ανθρώπους που το υπογράφουν όταν επιστρέψω» είπε από την Κοπεγχάγη όπου βρίσκεται.  
Από την πλευρά της η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova δήλωσε: «Δεν είναι μυστικό σε εμάς πως υπάρχουν συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις στις ΗΠΑ οι οποίες είναι υπερ μιας στρατιωτικής επέμβασης στην Συρία., Αυτή όμως δεν είναι η μέθοδος που ακολουθούμε εμείς»
Δύο ημέρες νωρίτερα ο υπυοργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζόν Κέρι είχε δηλώσει πως οι ΗΠΑ αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους με την Ρωσία στο θέμα της Συρίας.
«Η Ρωσία πρέπει να αντιληφθεί ότι η υπομονή μας δεν είναι απεριόριστη. Στην πραγματικότητα είναι πολύ περιορισμένη αναφορικά με το αν ο Άσσαντ πρέπει να λογοδοτήσει ή όχι».


 Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες