"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Έκτακτη είδηση,η Ρωσία θα δημιουργήσει,δεύτερη στρατιωτική βάση γίγας στην Σερβία,στην επαρχία της Βοιβοντίνας.Κίνηση ματ από το Κρεμλίνο,για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα Βαλκάνια και οργή των ΗΠΑ.

56c048e044ae6_1391064885_taungam_kilo636
Όπως μεταδίδουν σερβικά στρατιωτικά σαιτ,Ρωσία και Σερβία έφτασαν σε συμφωνία για την παραχώρηση στις ρωσικές ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών,του στρατιωτικού αεροδρομίου της  «Έτσκα» κοντά στο Zrenjanin της Βοιβοντίνας,μαζί με τον περιβάλοντα χώρο.Οι Ρώσοι που θα δρούν υπό το κάλυμα »ανθρωπιστικής οργάνωσης»για την πρόληψη φυσικών καταστροφών,θα έχουν τον πλήρη έλεγχο της περιοχής και την δυνατότητα μεταστάθμευσης 2.500 αλεξιπτωτιστών,μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων!!!
Την είδηση επιβεβαιώνει ο διοικητής του πρώτου ρωσοσερβικού κέντρου στην Νις Bojan Glamočlija.
Οι Αμερικανοί θεωρούν την ρωσική βάση στην Νις,ως ένα από τα μεγαλύτερα ρωσικά κέντρα κατασκόπων και εφαλτήριο ειδικών αποστολών της Ρωσίας παγκοσμίως.Η είδηση για την δημιουργία και δεύτερης ρωσικής βάσης,έπεσε σαν βόμβα στους νατοικούς κύκλους και η Αμερική κάνει ότι μπορεί για να την αποτρέψει.
Με αυτήν την κίνηση η Ρωσία,πατάει γερά τα πόδια της στα Βαλκάνια και θα έχει την δυνατότητα προβολής ισχύος,όπου χρειαστεί στην ευρύτερη περιοχή,με ότι αυτό σημαίνει για την ανάσχεση του αλβανικού μεγαλοιδεατισμού..

Πηγή 

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες