"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

Οι άντρες δεν ερωτεύονται κώλους γαμώ την ανοησία σας

photo_8854_850569%2B%25281%2529.jpg
Σεξισμός μέχρι και στον έρωτα ρε φίλε. Γιατί δε μας έφταναν τα στερεότυπα του καθενός σε όλους τους άλλους τομείς, πρέπει να υπομείνουμε και τον κάθε κομπλεξικό που θα υποστηρίξει ότι «οι άντρες ερωτεύονται κώλους».

Όχι αγάπη μου, αν είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη και όχι μαζί σου, θα είναι γιατί η τύπισσα εκτός από την κωλάρα που παρατήρησες και σχολιάζεις, έχει και μυαλό.
Ή ώριμη συμπεριφορά ή αξιοθαύμαστο τρόπο σκέψης. Γιατί τον ελκύουν κι άλλα πράγματα σ’ αυτή που δεν έχουν να κάνουν με τη σωματική της διάπλαση. Και μην μπερδεύεσαι, προφανώς τον καβλώνει και αν δεν ταίριαζαν και στο κρεβάτι πιθανότατα δε θα ήταν μαζί. Αλλά αυτό φαντάζομαι ότι ισχύει και για σένα που «δεν ερωτεύεσαι κώλους», έτσι δεν είναι; Και είναι απολύτως φυσιολογικό, μιας και το σεξ αποτελούσε ανέκαθεν βιολογική ανάγκη -και για το ανθρώπινο είδος και διασκέδαση.

Πέραν όλων των παραπάνω που θα έπρεπε να θεωρούνται δεδομένα αλλά δυστυχώς δεν είναι, ο άντρας δεν ερωτεύεται κώλους γιατί δεν είναι τόσο ρηχός κι αναίσθητος όσο πιστεύεις ή θέλεις να πιστεύεις. Γιατί μπορεί να μην το δείξει και να μην το μάθεις ποτέ, αλλά θα θαυμάσει την αποφασιστικότητά σου, την ανάγκη σου να φροντίζεις τους ανθρώπους που αγαπάς, την ειλικρίνειά σου και το γεγονός ότι δε μασάς τα λόγια σου. Θα σε παρατηρήσει πολύ προσεκτικά, ορισμένες πληροφορίες θα χαραχτούν ακόμα και υποσυνείδητα στο μυαλό του κι εσύ, η καπάτσα, που ισχυρίζεσαι πως όλα τα μυρίζεσαι κι όλα τα καταλαβαίνεις, δε θα πάρεις χαμπάρι από τις ακτίνες Χ που σ’ έχει περάσει.

Πρέπει κάποτε να ξεκολλήσουμε από την ταμπελοποίηση του έρωτα με βάση το φύλο και το τι κουβαλάει ο καθένας μέσα στο βρακί του. Είμαστε όλοι άνθρωποι και ο έρωτας είναι ίδιος για όλους, ακόμα κι αν δε μας ελκύουν οι ίδιες καταστάσεις και συμπεριφορές. Επειδή εσύ θα εκφράσεις όσα νιώθεις με περίτεχνες λέξεις και ωραίες εκφράσεις ενώ ο άλλος θα σου πιάσει απλώς τον κώλο, δε σημαίνει ότι εσύ νιώθεις περισσότερα ή ότι αυτός σε ερωτεύτηκε λόγω της πίσω πόρτας σου. Απλώς έχετε μάθει να το εκφράζετε με άλλο τρόπο.

Χώρια που κάθε άνθρωπος, ασχέτως φύλου, είναι σε θέση να καταλάβει ότι όταν αυτό που τον τραβάει περισσότερο στον άλλο είναι τα σωματικά του χαρακτηριστικά και τίποτα παραπάνω, δεν είναι ερωτευμένος. Κάβλα λέγεται κι ευτυχώς που υπάρχει, γιατί χωρίς αυτή δε θα υπήρχε κανείς μας.

Και για να λέμε και τα πράγματα με τ’ όνομά τους, επειδή εσένα γλυκιά μου σου έχουν φορτώσει τόσα στερεότυπα και πουριτανισμούς και δυσκολεύεσαι  να παραδεχτείς ότι ο τύπος στο μαγαζί που σε καρφώνει με το μάτι τόση ώρα απλώς σε καβλώνει και το μόνο που θέλεις απ’ αυτόν είναι μια νύχτα που δε θα ξεχάσει ποτέ κανείς αλά Ματίνα Μανταρινάκη, δε σου φταίει ο άλλος που είναι χρόνια τώρα απαλλαγμένος από τέτοιες ενοχικές καταστάσεις και δεν έχει κανένα θέμα να σου πει ότι θέλει μόνο σεξ. Και το γεγονός ότι θα στο πει ξεκάθαρα, δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να ερωτευτεί ή ότι όταν το κάνει θα είναι τόσο χαϊβάνι που θα ερωτευτεί ένα πλούσιο μπούστο. Σημαίνει ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δε θέλει κάτι άλλο πέρα από αυτό ή ότι εσύ δεν του έβγαλες κάτι παραπάνω.

Και στην τελική, νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε όλοι ότι αν ο έρωτας περνούσε από κάποιο σημείο του σώματος, σιγά μην ήταν ο κώλος. Ξεκάθαρα το στομάχι παιδιά.
Πηγή

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες