"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ Πούτιν εναντίον ΗΠΑ!Τρόμος στην Ουάσινγκτον...

Πολύ κοντά σε συμφωνία, φαίνεται πως έρχονται Ρώσοι και Ιρανοί. Πιο συγκεκριμένα θα καταλήξουν σε συμφωνία που θα αφορά την ανταλλαγή των εθνικών τους νομισμάτων.

Ο γενικός διευθυντής του τμήματος διεθνούς συνεργασίας της κεντρικής τράπεζας του Ιράν, Χουσεΐν Γιακούμπ Μιγιάμπι έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Έχουμε, ήδη, προτείνει αυτό το μηχανισμό στην Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας,  για το πως θα μπορούσε να γίνει καλύτερα η  χρήση των εθνικών νομισμάτων στους αμοιβαίους διακανονισμούς μεταξύ των δύο χωρών. Μελετούν την πρότασή μας και αναμένεται ότι θα την αξιολογήσουν σύντομα. Στη συνέχεια, μόλις συμφωνήσουν θα υπογράψουμε, ασφαλώς, μια συμφωνία και αυτό ενδέχεται να γίνει πολύ σύντομα».
«Φιλοδοξούμε ότι αυτή η συμφωνία θα αποφέρει οφέλη και στις δύο πλευρές, καθώς αυτό σημαίνει ότι θα μειωθούν οι συναλλαγματικοί κίνδυνοι» ήταν ανεπίσημη δήλωση Ρώσου αξιωματούχου.

Η δε Ρωσία βλέπει με πολύ θετικό ‘μάτι’ την προοπτική αυτή, καθώς μαζί με το Ιράν θα δημιουργηθεί ένας οικονομικός άξονας, που θα ελέγχει την περιοχή, υπερφαλαγγίζοντας την Τουρκία. Μία οικονομική συνεργασία των δύο χωρών ‘πετάει’ έξω από τη Μέση Ανατολή τις ΗΠΑ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το άγχος των Αμερικανών, και ειδικά των ‘γερακιών του Πενταγώνου’ να βγει Πρόεδρος η Κλίντον, που έχει δείξει προεκλογικά την ‘αγάπη’ της, για τη Μέση Ανατολή και το ενδεχόμενο ‘επέμβασης’.

voicenews.gr

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες