"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

Συνεχίζεται η πολεμική προετοιμασία της Ρωσίας.Δημιουργείται σκιώδες στράτευμα εφέδρων,με τεράστια ισχύ πυρός,με βάση το σοβιετικό δόγμα της επέμβασης στο Αφγανιστάν!!!

Επιλογή_030.png
Η προχθεσινή εντολή του Β.Πούτιν για ασκήσεις επιστράτευσης και καταγραφής των αποθηκών οπλισμού,σε όλη την επικράτεια της Ρωσίας,είναι όπως λένε οι ειδικοί,ιστορικής σημασίας.
Είναι η πρώτη φορά μετά το 1979,όταν οι Σοβιετικοί,ετοίμαζαν την επέμβαση στο Αφγανιστάν,που και οι 4 στρατιωτικές περιφέρειες της Ρωσίας,άνοιξαν αποθήκες οπλισμού,επαναφέρουν οπλικά συστήματα που βρίσκονταν σε αποθήκευση σε πλήρη λειτουργία και ετοιμάζουν ένα ισχυρό σκιώδες στράτευμα,που θα κινείται σε αριθμούς και δύναμη πυρός,με το ήδη υπάρχον.
Ακριβώς την ίδια τακτική,εφάρμοσαν οι Σοβιετικοί το 1979,όταν επί Λεονίντ Μπρέσνιεφ,δημιούργησαν και από τις 4 στρατιωτικές περιφέρειες ένα πανίσχυρο σώμα 50.000 στρατιωτών,από την εφεδρεία,χωρίς τα στρατεύματα πρώτης γραμμής να μειωθούν σε ισχύ και αριθμούς.
Αυτό σημαίνει πως για κάθε νέα μεραρχία της Ρωσίας,που μετακινείται στην δυτική στρατιωτική περιφέρεια,υπάρχει άλλη μια που την αντικαθιστά αμέσως.Αυτές τις ημέρες,η Ρωσία,με το να επαναφέρει σε πλήρη λειτουργία το σοβιετικό σύστημα επιστράτευσης,για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες,ετοιμάζεται για γενικευμένη σύγκρουση με το ΝΑΤΟ,με το θέατρο επιχειρήσεων,να είναι από την Βόρεια Θάλασσα,μέχρι την Συρία και όχι μόνο.Πληροφορίες αναφέρουν,πως τα εφεδρικά σώματα στρατού ετοιμάζονται πυρετωδώς,ενώ ήδη δόθηκαν εντολές για την κάλυψη άμεσα των κενών σε πυρομαχικά και οπλικά συστήματα,όπου χρειαστεί.Υπάρχουν μονάδες επιπέδου Ταξιαρχίας,που οι μόνοι μόνιμοι είναι ο Ταξίαρχος και ο βοηθός του,όλοι οι άλλοι είναι έφεδροι!!!
Η Ρωσία δεν ήταν έτοιμη,να συγκρουστεί με το ΝΑΤΟ,στην ανατολική Ευρώπη,καθόσον οι όποιες ρωσικές βαριές μονάδες,βρίσκονταν ανατολικά των Ουραλίων.Με την κρίση της Κριμαίας η ρωσική στρατιωτική ηγεσία,έδωσε το πράσινο φως,για την επαναλειτουργία ουσιαστικά του περίφημου Κόκκινου Στρατού,τόσο σε άντρες,όσο και σε δυνατότητες.
Η ρωσική 1η στρατιά των τεθωρακισμένων,που θα περιλαμβάνει 4 τεθωρακισμένα σώματα,από 3 τεθωρακισμένες μεραρχίες το καθένα,δεν θα είναι μόνη της.
Νεότερες πληροφορίες θέλουν,την δημιουργία άλλης μιας παρόμοιας δύναμης στρατιάς,με σκοπό την κεραυνοβόλα διάσπαση των γραμμών άμυνας του ΝΑΤΟ και την προέλαση του ρωσικού στρατού,στον άξονα Κιέβο-Λβίβ-Βαρσοβία-Ανατολική Γερμανία….

Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες