"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Ο χρόνος παραμονής σου στη ζωή μου τελείωσε…

Της Χριστίνας Καζανιάτορα.

Σκοντάφτω επικίνδυνα σε κάθε τελεία που δεν έβαλα.
Στην κάθε στιγμή που έβλεπα πως η σιωπή μου και οι λέξεις μου είχαν τις ίδιες συνέπειες. Πάντα υποτιμούσες την αφέλεια και την καθαρότητα της ψυχής μου. Έμαθα πως οι άνθρωποι έχουν τη σημασία που εμείς τους δίνουμε. Είσαι στην πλευρά αυτών που πάντα ζητούν. Μιά ανάσα δρόμος ήμουν για σένα. Κι όμως… ποτέ σου δε με έψαξες.

Βλέπεις αλλάζει αυτός που πληγώνεται και τις αλλάγες αυτές τις βλέπουμε αφού ήδη έχουν γίνει. Μην απορείς λοιπόν για τα ψηλά μου τείχη. Ναι αλήθεια, εγώ τα ύψωσα!
Όμως θέλω να ξέρεις δεν ήμουν μόνη. Κάποιοι μου έδωσαν τα υλικά για να τα χτίσω. Αναρωτιέσαι, μαθαίνω, πότε σου έφυγα. Τι έγινε,τι έκανες λάθος για μένα. Έτσι για την ιστορία θα σου πω πως έφυγα για το κάστρο μου τη στιγμή που έπαψα να με αναγνωρίζω κοντά σου.
Όχι, μην πιστέψεις για κάτι που μου έκανες.
Μου αρκούν όλα όσα δεν έκανες.
Πιστέψε με έστω και τώρα. Είναι πολλά.
Και αν από σήμερα κιόλας δεν κάνω τίποτα πια για σένα είναι γιατί μέχρι και εχθές έκανα ότι μπορούσα καλύτερο για εμάς. Ζω μια στιγμή μαγική! Ζω για το παρελθόν μου που γίνεται ανάμνηση και το παρόν μου συνειδητή επιλογή. Ξέρεις, οι καινούργιες αρχές απαιτούν απο εμένα καθαρό παρελθόν.Οφείλω για τους καλούς μου τρόπους να σου πω ευχαριστώ.Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα έμαθα κοντά σου για μένα.
Δοκίμασα τα όρια ,τις αντοχές ,την υπομονή μου.
Ο χρόνος παραμονής σου στη ζωή μου τελείωσε…
Τώρα… Εγώ για μένα!

αναπνοές

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες