"Η γενοκτονία των ποντίων. Αφιερωμένο στη μνήμη των Ποντίων που χάθηκαν..."

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

Αρχηγός Των Στρατιωτικών Μυστικών Υπηρεσιών Του Ισραήλ:δεν Θέλουμε Να Ηττηθεί Η ISIS Στη Συρία

Σε μια ομιλία του χθες στο συνέδριο “Herzliya” ο επικεφαλής των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ στρατηγός Herzi Halevy δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν θέλει η κατάσταση στη Συρία να τελειώσει με ήττα της ISIS “,  μεταφέρει το ισραηλινό site NRG.

“Η απόσυρση των υπερδυνάμεων από την περιοχή θα αφήσει το Ισραήλ μόνο του απέναντι σε Hezbollah και Iran που διαθέτουν καλές δυνατότητες.Το Ισραήλ θα περιέλθει σε δεινή θέση. ” Επομένως θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην βρεθούμε σε μια τέτοια κατάσταση  ”, πρόσθεσε ο επικεφαλής των ισραηλινών σταρτιωτικών μυστικών υπηρεσιών.
Η θέση περί προτίμησης της ISIS από τον υψηλόβαθμο ισραηλινό αξιωματούχο συνάδει με την γραμμή του τ.Υπ.Άμυνας του Ισραήλ Μωυσή Γιααλόν που σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Σπουδών Εθνικής Ασφάλειας στο Τελ Αβίβ το Γενάρη είχε δηλώσει» Εάν θα έπρεπε να διαλέξω  μεταξύ Ιράν και  Ισλαμικού Κράτους, θα επέλεγα το Ισλαμικό Κράτος. Δεν έχει τις δυνατότητες που έχει το Ιράν », δήλωσε ο Γιααλόνstopdebezetting 18/6/16

dimpenews.gr

Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες