"ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΩ..ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΡΑΣΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΘΩΣΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...."

Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016

Προ των πυλών η TTIP ως αντίδοτο στο Brexit

Με αφορμή την απόφαση των Βρετανών να αποχωρήσουν από την Ευρώπη, ήδη προτείνεται η δημιουργίας μιας νέας ΕΕ, δηλαδή της TTIP (Διατλαντική Ένωση) στο δρόμο για την εγκαθίδρυση παγκόσμιου κράτους με αντίπαλο δέος την Ρωσία και τους συμμάχους της.
Η Νέα Τάξη έδωσε το πρόβλημα (Brexit, πτώση στις αγορές, άγχος για την συνοχή της ΕΕ κτλ.) και δίνει και την «λύση».

Ήδη μετά από επικοινωνία Ομπάμα-Κάμερον, όπως αναφέρεται, αποφασίστηκε η τακτική που θα ακολουθηθεί για να πείσουν τους Ευρωπαίους για το μεγάλο «βήμα»: «ρωσικός κίνδυνος και οικονομικές απώλειες».
Άλλωστε οι παγκοσμιοποιητές «θωράκισαν» πλέον το αγαπημένο τους παραπαίδι, σε περίπτωση παγκόσμιας σύρραξης με την Ρωσία και τα τεράστια μεταναστευτικά ρεύματα που θα κατακλύσουν την Ευρώπη.
Άλλωστε, οι ΗΠΑ διαβεβαίωσαν ότι οι λόγοι ύπαρξης της συνθήκης ελεύθερου εμπορίου που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση μεταξύ Ουάσιγκτον- Βρυξελλών παραμένουν «ισχυροί» παρά την απόφαση των Βρετανών πολιτών υπέρ του Brexit.
«Οι οικονομικοί και στρατηγικοί λόγοι ύπαρξης της Συμφωνίας Ελεύθερου Εμπορίου και Επενδύσεων (TTIP) παραμένουν ισχυροί» υπογράμμισε ο ειδικός αντιπρόσωπος για το Εμπόριο των ΗΠΑ, Μάικλ Φρόμαν, σε ένα δελτίο τύπου που διαβιβάστηκε στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Σημειώνεται πως η διατλαντική ένωση  (Transantlantic Trade and Investment Partnership – TTIP) σε συνδυασμό με την  διά-ειρηνική ένωση (TTP: Trans-Pacific Partnership), επιδιώκεται να συνθέσουν την βάση του «παγκόσμιου κράτους» με το βλέμμα και σε άλλες περιοχές.
Τα πάντα θα περάσουν σε χέρια πολυεθνικών, τα μονοπώλια θα ενισχυθούν, οι τιμές θα ανέβουν και η πτώχευση θα πλησιάζει. Ο συσσωρευμένος πλούτος των πολυεθνικών θα περάσει σε ένα κέντρο εξουσίας, από το οποίο θα λαμβάνονται όλες οι αποφάσεις.
Ο όρος «εθνική κυριαρχία» θα εξαφανιστεί και επίσημα.

Liako News

 Antigrafakias   


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες