"ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στο παλικάρι μας!"

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Η Ρωσία έκλεισε την Θάλασσα του Μπάρεντς και την είσοδο του Μουρμάνσκ για στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά.Το ιπτάμενο ρωσικό πυρηνικό στρατηγείο το TU-214R,σε αποστολή ηλεκτρονικού πολέμου κατά του ΝΑΤΟ,στην χερσόνησο Kola.(βλ.φώτο).

13487592_1798895753674707_1638329069_n.j
Σε οργασμό περίεργων ασκήσεων,πιθανόν απροποσανατολισμού οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.
Από την μια έκλεισαν την είσοδο του Μουρμάνσκ,το σπίτι των περισσότερων ρωσικών πυρηνικών υποβρυχίων,για ασκήσεις με πραγματικά πυρά,με σκοπό την απομάκρυνση των αδιάκριτων οφθαλμών,από την άλλη έχουν το υπερσύγχρονο πυρηνικό τους,ιπτάμενο στρατηγείο-αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών και υποκλοπών , να «κόβει βόλτες»στην χερσόνησο Kola.

Καθόλου τυχαίες οι κινήσεις των Ρώσων,οι οποίοι ετοιμάζουν αντίμετρα συστηματικά κατά της παρουσίας των Αμερικανών και νατοικών σε ανατολικη Ευρώπη και Μεσόγειο,τα οποία θα δούμε πιο έντονα τις επόμενες μέρες.

Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες