"Η γενοκτονία των ποντίων. Αφιερωμένο στη μνήμη των Ποντίων που χάθηκαν..."

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ 15%. ΘΑ… ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ 10% ;

2-360x224.jpg

Μείωση του εταιρικού φόρου στο 15% προκειμένου οι εταιρείες να παραμείνουν στη Βρετανία, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Τζόρτζ Όσμπορν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Financial Times»…

«Πρέπει να υπηρετήσουμε έναν υπέρτατο εθνικό στόχο προκειμένου να κρατήσουμε τις “δουλειές” στη Βρετανία» τόνισε και προειδοποίησε για τον κίνδυνο «δυσάρεστων επιπτώσεων» μετά την απόφαση για την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σταδιακή μείωση του εταιρικού φόρου στο 15% (σήμερα βρίσκεται στο 20%) θα αποτελέσει ένα ισχυρό κίνητρο για τις μεγάλες επιχειρήσεις να παραμείνουν στη χώρα.

Παράλληλα, ο κ. Όσμπορν υπογράμμισε ότι ο διάδοχος του Ντέιβιντ Κάμερον στην πρωθυπουργία της χώρας, θα πρέπει να επιδιώξει την όσο το δυνατό μεγαλύτερη πρόσβαση στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά.

naftempoiki
Πηγή

Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες