"Η γενοκτονία των ποντίων. Αφιερωμένο στη μνήμη των Ποντίων που χάθηκαν..."

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΚ; Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΩΣΑΝΕ 7,2 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η 4,1% ΤΟΥ ΑΕΠ

%25CE%2592%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259B
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΑΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΔΩΣΑΝΕ 7,2 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 4,1 % ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΥΨΟΥΣ 0,7% ΤΟΥ ΑΕΠ.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
ekthesh-boulis-p01.jpgekthesh-boulis-p26.jpgekthesh-boulis-p27.jpg
Antigrafakias    


"Διάβαζε όχι για να αντιλέγεις, να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις, και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια, άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την κατάσταση και να σκέφτεσαι σαν λογικός άνθρωπος".

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα δημοσιεύουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στη κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες